2777
2789
عنوان

بنظرتون این اسمش خودخواهیه؟!

134 بازدید | 16 پست

من دوسالی هست که باآقایی به قصدازدواج آشناشده بودم.این آقاهمش دم ازاصالت میزدومیگفت که فقط بادختری که اصالت داره وخانوادش سالم هستن وخودش شاغله ازدواج میکنم ومن چون اینهاروداشتم من روانتخاب کرد.حالا بعدازیکسال ونیم متوجه شدم که پدرش صیغه میکرده ومعتاده(ازاون معتادایی که زن وبچشونو ول کردن) وایناروبهم نگفته بودوبه زور متوجه شدم.مادرش فوت شده ووچهارسالی هست که تنهازندگی میکنه وفقط یه خواهرمتاهل داره.ونه خودش ونه خواهرش هیچکدوم حاضرنیستن که بایه دختریاپسرکه شرایط اوناروداره ازدواج کنن.منم اونشب بهش گفتم که خانواده برام مهمه وبهتره کات کنیم.اونم پاپیچ شدوگفت که نه من بابقیه فرق دارم وما خوب تربیت شدیم!!!!بنظرتون این خواهروبرادرخودخواه نیستن؟!کلا نظرتون چیه؟

با اجازه استارتر 

بچها هر کی میتونه هر چندتا تاپیکامو گزارش بزنه پاک بشه

هرچندتا حوصله دارید اگه تونستید همشو بزنید خدا خیرتون بده💕

هر کی گزارش زد اون تاپیکی که گزارش زدو لایک کنه من بفهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ب نظر من ربطی به خودخواهی نداره

اونا اتفاقا چون تو شرایط بد بودن قبح این ماجرا رو با پوست و استخون درک کردن براهمین چون نمیخان دوباره تجربش کنن دنبال آدم درست هستن

هم خودخواهن هم خیلی پروو و خیال پرداز!!! جوری صحبت کرده که انگار شاهزاده اس،

ضمنا یادت باشه کسی که یکی از شرایطش اینه که زنش شاغل باشه اصلاااا به درد نمیخوره سریعا ردش کن

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

نه راستش بنظرم اگر اخلاقش خوبه باهاش ازدواج کن

همه دنبال خونواده با اصلتن ولی این اقا سادس که به شما گفته

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

نمیشه گناه خانواده رو پای طرف نوشت.ولی اینقدی ک اون اقا روی خانواده حساس بود و براش مهم بود اول باید شرایط خودشو میسنجید چون سطحش از شما پایین تره.تجربه ثابت کرده با ادم در سطح خودتون وصلت کنید .ن خیلی بالاتر ن خیلی پایین تر..بیشتر فکر کن روی این کیس.بهترشم میتونی پیدا کنی .اعتماد ب نفس کاذب داره انگاری 

نه ب نظر من ربطی به خودخواهی نداره اونا اتفاقا چون تو شرایط بد بودن قبح این ماجرا رو با پوست و استخ ...

پس چطور اونا که تواون شرایط بودن دنبال چیزای خوب هستم ولی من نبایدباشم؟!تازه اونا تواون خانواده وجو بزرگ شدن وصددرصد روشون تاثیربدهم گذاشته

پس چطور اونا که تواون شرایط بودن دنبال چیزای خوب هستم ولی من نبایدباشم؟!تازه اونا تواون خانواده وجو ...

شما میتونی برا خودت هر جور دوست داری تصمیم بگیری و کسی نمیتونه ایرادی بگیره ولی اون هم مطمینا چون خودش سختی کشیده میخواد با یه کیس خوب ازدواج کنه که دردسر خونواده طرف رو نداشته باشه

نه راستش بنظرم اگر اخلاقش خوبه باهاش ازدواج کن همه دنبال خونواده با اصلتن ولی این اقا سادس که به ...

نه اتفاقا اخلاقش معمولیه ویه سری اخلاقای بد داره.

همچین هم ساده نیست.بعدازیکسال ونیم خودم به زورمتوجه شدم.خب منم ازیه خانواده بااصالتم ودنبال خانواده خوب هستم.پس من حق ندارم؟