2777
2789
عنوان

PRIZON

149 بازدید | 20 پست

سلوم ... ی سوال گنده خیلی وقته تو ذهنمه ... از هر کی میپرسم ی جواب میده ولی هیچ کدومشون قانعم نکردن تا حالا 

... من ادم زیاد مذهبی نیستم ولی شنیدم ک میگن ادم قبله اینکه ب دنیا بیاد خدا زندگیشو بهش نشون میده و ازش میپرسه با این حال میخوای زندگی کنی ؟ نمیدونم راسته یا نه !

ولی با عقل جور در نمیاد یعنی مثلن یکی مثله صدام یا یزید یا همین معتادا و بدبخت بیچاره هایی ک تا اخر عمرشون بدبختن گفتن اررررررره ما میخوایم زندگی کنیم !!!!!...... قطعن این طور نیس اونا اگ زندگیشونو میدیدن مگ مغز خر خوردن ک بخوان زندگی تویه این دنیا رو انتخاب بکنن:/

میگن خدا ب ادم اختیار داده چیزی ک ب موجودات دیگ نداده .... ولی همین خدا بدون اجازه ی ما ، ما رو مجبور ب زندگی کرده و حتی اختیار مرگمونم دسته خودمون نیس چون خودکشی رو حرام کرده ... این کجاش اختیاره ؟

من خودم از زندگی دیگ خسته شدم اما ن تویه ب وجود اومدنم نقشی داشتم ن تو مردنم نقشی دارم... تویه این زندون گیر افتادم ن میتونم برگردم ن میتونم برم ...

این انصافه ؟!

Nothing to say ....

فکر نکنم

ولی شنیدم که ادم موقع خلقت تمام حوادث زندگیش مثل فیلم بهش نشون میدن

ب همین دلیله ی وقتایی ی چیزی میبینیم میگیم عههه من قبلا این صحنرو ی جایی دیدم ولی یادمون نمیادکجا😐

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد از مادر شدن هیچ وقت احساسی که شما داری رو حس نکردم .. یه مسؤلیت سنگینی حس میکنم که باس واسش تمام جونمو بدم نمیتونم احساس پوچی کنم چون بچه دارم فقط فکر اونم 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
فکر نکنم ولی شنیدم که ادم موقع خلقت تمام حوادث زندگیش مثل فیلم بهش نشون میدن ب همین دلیله ی وقتایی ...

من حتی پیش بینی کردم که قراره ۵مین بعد چه اتفاقی بیوفته

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

والا سر نوشت هر کسی مشخص هس چون خدا ب ادم قدرت عقل و اختیارو انتخاب داده اونو دیگه ب عهده خود ادم گذاشته...میتونه راه درست بره و ب کمال برسه و میتونه راه اشتباه بره و یه سرنوشت ناخوشایند دو برا خودش ب ارگغان بیاده

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

بحث جبر و اختیار بحث پیچیده ایه از امام صادق علیه السلام پرسیدن در موردش فرمودن نه جبر نه اختیار بلکه یه چیزی بین این دو  

باتموم وجود.....................گناه کردیم نه نعمت هاشو ازمون گرفت نه گناهانمون روفاش کرد اگه بندگیشو میکردیم چه میکرد؟؟!!!....
فکر نکنم ولی شنیدم که ادم موقع خلقت تمام حوادث زندگیش مثل فیلم بهش نشون میدن ب همین دلیله ی وقتایی ...

نه این ک میگی اع یه جایی دیدم 

این ماله رویاهای صادقه هست ک ادم تو خواب میبینه ولی یادش نمیاد

و درضمن اول زندگی نشون نمیدن اخر زندگی موقع مرگ همه اتفاقای زندگیت مث فیلم از جلو چشمت رد میشه

سلام ملیکم