سلام من پاهام خیلی لاغره و مخصوصا ساق پام و ی مقدار پرانتزی میخام ی ورزشی ثبت نام کنم ک علاوه بر پر شدن بدنم و رو فرم اومدن پای پرانتزیم تا حدی اصلاح بشه چی پیشنهاد میدین؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من بدنسازی رو پیشنهاد میکنم چون پاهات پرانتزیه عضله های داخلی پات ضعیفه باید تقویت بشه و زمان بره و این که ساق پات لاغری این ژنتیک هستش کاری نمیشه زیاد براش کرد ولی اگه ورزش بدنسازی حداقل شش ماه ادامه بدی پاهایت خوش فرم میشه یعنی بدنت خوش فرم میشه و این تغییرات کم کم اتفاق می افته باید انگیزه داشته باشی و ورزش و ول نکنی تغذییه مناسب ک پیشنهاد میدم بری پیش دکتر تغذیه و ی مربی باسواد و با تجربه ک بخش سوادش خیلی مهمه، و ورزش کردن مرتب رو فرم میایی
حرکات اصلاحی هم باید تحصیلات و دوره هاشو گذرنده باشه مربیا متاسفانه تو باشگاه ها این کارو بدون داشتن علمش انجام میدن، اسی عزیر ب حرکات اصلاحی نیاز نداری برنامه درست بهت بدن مشکل پات حل میشه ولی میگم زمان بره
درسته پس بهتره چند وقت برم بدنسازی رو ادامه بدم مرسی ک راهنماییم کردی💗
ورزش و جز برنامه روزمره ات قرار بده ی برنامه مرتب مثل غذا خوردن اینکه ی مدت ورزش کنی بعد ولش کنی درباره شروع کنی رها کنی خیلی بده مضره اصلا ورزش نکنی از این طور ورزش کردن خیلی بهتره عوارض بدی برای بدن داره ک جای توضیح نیست، پس فکراتو بکن و تصمیم بگیر، اینکه چقد زمان میبره پات درست بشه بستگی به برنامه مربی و کارایی شما داره