2777
2789

من یکم مطلب توی نی نی سایت خوندم خیلی استرسی شدم 

واسه بند ناف دور گردن نی نی 

میگن اگه بلند نشی از جات و پهلو به پهلو بشی سره جات بنده ناف دور میخوره سره بچه 

شما واسه پهلو به پهلو شدن بلند میشید از جاتون ؟؟تجربه هاتونو لطفا بگین منو از نگرانی دربیارین 😔 

🙏🏻الهم صل علی محمد و آل محمد 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش من حتی یکبار هم سر پسرم بلند نشدم و اون دست بشم فقط خیلی آروم این دست اون دست بشو

منم تا الان بلند نشدم اخه سنگین شدم نمیتونم واقعا اما از دیشب که یکی مطلب گذاشته بود اعصابم بهم ریخت

منم بلند نمیشم خیلی اروم پهلو به پهلو میشم. پیچیدن بند ناف دور جنین به این چیزا ارتباطی نداره

اره عزیزم منم قبلا خونده بودم به حرکات خوده بچه بستگی داره اما از دیشب فکرم بشدت مشغول شد چون خودم اصلا نمیتونم بلند شم از جام سنگین شدم 

من ک بلند نمیشدم تازه با کلی زور و فشارم جابجا میشم🤣🤣ولی به کسی توصیه نمیکنم مثل من باشه بدنها بچها همه اینا باهم فرق داره شاید خدای نکرده یکی مث من بیخیال باشه اتفاقی براش بیفته

👪
من ک بلند نمیشدم تازه با کلی زور و فشارم جابجا میشم🤣🤣ولی به کسی توصیه نمیکنم مثل من باشه بدنها بچه ...

خوشبحالت تو که تموم شدی رفت 🤣 

عزیزم از هفته ۱۹تا الان که آنومالی سونو دادم دیگه سونو ندادم ،کی دکتر سونو میده توی هفته چند میشه ؟ 

خوشبحالت تو که تموم شدی رفت 🤣  عزیزم از هفته ۱۹تا الان که آنومالی سونو دادم دیگه سونو ندادم ، ...

دکتر من خیلی زیاد سونو میفرسته ۲۴هفته ۲۷ همینجوری ۳یا۴هفته یبار رفتم🥴ولی بعضی دکترا دیگه تا۲۷ اصلا نمیدن سونو 

👪
دکتر من خیلی زیاد سونو میفرسته ۲۴هفته ۲۷ همینجوری ۳یا۴هفته یبار رفتم🥴ولی بعضی دکترا دیگه تا۲۷ اصلا ...

واسه چیا سونو میفرستاد

کلا این دکتر ک من پیشش میرفتم معروف بود به سونو زیاد دلیل و مشکل خاصی هم نداشتم کلا همه رو میفرسته ...

اخی عزیزم بسلامتی زایمان کنی 

واسه دوقلوهای منم دعا کن توروخدا خیلی استرس دارم همش