Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜 wekû gilêney çawim...💜🌸💜 min bêto bûnim niye...💜🌸💜 buyte pênasa û nawim...💜🌸💜ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀ ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1 berxedaan jjîyane ✌ ser hildan jîyane✌. 🌸 KURISTAN BAWNE🌸
مربوط به تنظیمات سیم کارته وتوی همه سیم کارتها وگوشیا هست تا سیم کارت راه بیفته
زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها.. دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت.. مهره های او تمامش کامل است....
با اجازه مدیر تاپیک. دوستان خوبم سلام. اگر به ایجاد نظم در خونه و زندگیتون علاقه مند هستید و دنبال کتابی می گردید که توی این راه بهتون کمک کنه، کتاب من یک کفشدوزک هستم، تو چطور؟ کتابی عالی در این زمینه است و رویکردی نو رو مطرح میکنه. من این کتاب رو به تازگی ترجمه کردم. در این کتاب کاساندرا آرسن کارشناس حرفهای نظم با تشبیه سبک نظمدهی افراد به حشرات انباردار (کفش دوزک، زنبور، پروانه و جیرجیرک) به ما کمک میکنه تا روش خاص خودمون و افراد خانوادهمون برای نظم دهی رو شناسایی کنیم و بتونیم نظمی رو ایجاد کنیم که همه افراد خانواده بتونن از اون استفاده کنن و دوام بیاره. اگر دوست دارید بخشی از کتاب رو به رایگان و به عنوان هدیه مترجم دریافت کنید به لینک زیر مراجعه کنید.