2777
2789
عنوان

مدل رایگان رنگ و مش

| مشاهده متن کامل بحث + 2331 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان نخود عزیزم واسه مدل فقط هزینه موادی که آموزشگاه استفاده میکنه گرفته میشه- مثلا کراتینه واقعا موادش گرونه خوب هیچ جا نمیاد این کارو رایگان انجام بده واسه خودتون هم صرف نمیکنه انجام بدید چون باید مهارت لازمو داشته باشید تا موهاتون آسیب نبینه-شما مدل تاتو هم بخاید بشید پوله سوزن ازتون میگیرند که در مقابله خوده تاتو هیچی در نمیاد
سیما جون هزینه کراتینه رو برات میپرسم فردا کلاس دارم موهات چقدره تازکی و ضخامتشم بهم بگو تا یه حدودی بتونم بهت بگم
بله هررنگی که بخواید رو در میاریم البته نه اینکه مثلا کله موهاتونو شرابی کرده باشید و توقع مش استخونی، که این واقعا سخته و دور از تصور ولی تا به حال مشتری ناراضی نرفته ایشالا چیزی در میاد که دوست دارید
آدرس :
بزرگراه ارتش -چهارراه مینی سیتی -شهرک محلاتی -بلوار بسیج شرقی
ببری جان ایمیلتو چک کن
مامان آترینای عزیز شمارمو واستون ایمیل کردم
پیامی دارید همینجا یا به ایمیلم پیام بزارید میامو میخونم
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
کراتین پایه اش از 200 تومنه
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
ماندانا جان ایمیلتو چک کن گلم