واسه آموزشگاهم مدل میخوام کارم با مواده : بیسه کارم رنگ و مشه اما صافیو کارای دیگه هم انجام میشه خیالتون راحت که موهاتون آسیب نمیبینه چون کاملا زیره نظره مربیه آموزشگاهم سمته شماله شرقه فقط پول مواد ازتون گرفته میشه-یعنی یک صدم هزینه ی بیرون هرکسی مایل بود بهم ایمیل بزنه تا بتونم باهاش هماهنگ کنم
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم آموزشگاه نگین آفرینش 2 شعبه داره یکیش تو نیاورانه بچه ها کاره کراتینه هم انجام میدیم که موهاتونو لخت میکنه و اسیب دیدگیشو برطرف میکنه ممول جان فکر میکنه امکانش باشه از مربیم میپرسم 4 شنبه تو همین تاپیک جواب میدم
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
اموزشگاهم سمته شماله شرق اگر اطراف تهرانپارس یا رسالت و شیان و اقدسیه و ... باشید خیلی سر راسته