2777
2789

اونایی که هاله کمرنگ دیدن بعد فهمیدن کاذبه، بیاین دلداری😭😭😔😔😔

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتی بخدا قسم مال من همون لحظه هاله انداخت رفتم آز منفی بود بعدم که با تاخیر فراوان پریود شدم

کلا بی بی های من بعد خشک شدن هاله مینداخت اما این همون لحظه هاله داشت اما منفی بود

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

وای چرا اینجوریه، چرا انقدر مسخره هستن. من قبلا یکی زدم کامله کامل منفی بود هاله توهمی هم نداشت حتی بعد از چند روز. ولی بعضیاشون دارن😪😒

اره حتی بخدا قسم مال من همون لحظه هاله انداخت رفتم آز منفی بود بعدم که با تاخیر فراوان پریود شدم کل ...

وای😭😭😭😭 چرا اینجوری میشه

نه والله منکه اگه صد سالم تو نور بگیرم هیچی نمیبینم اون سه باریم که حامله شدم دو تا خط پرررنگ داشت

برای منم یه مارکی استفاده کردم، مارک رز اگه اشتباه نکنم. اصلا تا بعد چند روز هیچ هاله ای نداشت. ولی بعضیاشون دارن خیلی رو مخن

بچه ها برا منم دعا کنید موقع اذانه بد دلم گرفته۱۴ روزه عقب انداختم اینقد بی بی چکام منفی شدن ک شوهرم ...

عزیزمممم منم عین تو هستم. مسخره که نداره.. امیدت بخدا. برات صلوات فرستادم🌹

خوب باید بلافاصله بعد یه دیقه جوابو نگاه کنی همون موقع دقیقه

آخه بعضیا تو همین سایت دیدم میگن بعد یک ساعت هاله انداخته. بعد فهمیدن باردارن😢