2777
2789
عنوان

استرس دارم بنظرتون باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 27 پست
من چند نفر رو شنیدم بعد از پاکی باردار شدن

خودمم یه حسی دارم 

میگم باردارم ولی از استرس میترسم تست بزنم

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
عزیزممم❤️❤️ شوهرم اولش میگفت خبری نیست با یه بار نمیشه  الان نگرانه و‌میگه باید خودت رو تقویت ...

بدو همین الان یه تست بزن حتما حتما خبرشو به من بده. واسه تقویت کردن هم وقت زیاده غصه نخور عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدو همین الان یه تست بزن حتما حتما خبرشو به من بده. واسه تقویت کردن هم وقت زیاده غصه نخور عزیزم

الان سرکارم ولی شب برات پیغام میذارم 

دعام کن 

هم خوشحالم هم استرس دارم 

یه حس خوبه ❤️❤️چون این ماه رفتم لیزر موهای زائد 

خودمم یه حسی دارم  میگم باردارم ولی از استرس میترسم تست بزنم

بزن خودتو راحت کن شاید نباشی الکی استرس نده به خودت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان سرکارم ولی شب برات پیغام میذارم  دعام کن  هم خوشحالم هم استرس دارم  یه حس خوب ...

ان شاالله که هرچی خیر و صلاحته همون بشه ولی من مطمینم بارداری. منتظر خبر خوبت هستم

پسر بود اما متاسفانه سقط شد    

عزیزم 

چرا؟

سقط خیلی ترسناکه 

یه خانمی رو‌دیدم تو درمانگاه میخواست سقط کنه بسکه جیغ میزد من مرده بودم از ترس مجرد بودم اون موقع ها😂

ان شاالله که هرچی خیر و صلاحته همون بشه ولی من مطمینم بارداری. منتظر خبر خوبت هستم

مرسی مهربونم❤️😘😘

عزیزم  چرا؟ سقط خیلی ترسناکه  یه خانمی رو‌دیدم تو درمانگاه میخواست سقط کنه بسکه جیغ میز ...

اره سقط واقعا بده مخصوصا من که بچمو دیدم که افتاد. هنوز یادم میاد حالم خراب میشه.   برام دعا کن عزیزم

اره سقط واقعا بده مخصوصا من که بچمو دیدم که افتاد. هنوز یادم میاد حالم خراب میشه.    برام ...

وای خدا 

چقدر دردناک و غمگین انگیزه

الهی خدا دلت رو به زودی شاد کنه عزیزم🙌🏻🌸😘