2777
2789
عنوان

دوستان یک سوال (درد دست)

74 بازدید | 8 پست

سلام

دوستان چند روزه دستم (مچم) وقتی میزارمش زمین بلند شم درد شدیدی میگیره و ضعف میکنم از درد

امروز دیدم دستمو که خم میکنم روی مچم یه چیزی خیلی کوچیک مثل بیرون زدن استخونه... ولی استخون بزنه بیرون که دردش به این سادگی نیست

تو گوگل زدم نوشته کیست پشت دست که رو مچه

کسی تا حالا دیده همچین دردی تو نزدیکاش یا داشته دور از جون؟

اره من هراز گاهی اونجوری میشم. دکترم رفتم گفت از فشار چاره ای نیست. من یکم خمیر درست میکنم. میزارم دردشو میکشه

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چپ دستم خیلی کار میکنم با دست چپم خودم ابنجور شد اندازه نخود رو دستم دراومد خیلی اذیتم میکرد خدابیامرزه یه شکسته بند تجربی تو شهرمون بود رفتم پیشش یه چی شبیه سکه دوطرفش سوراخ بود بند انداخته بود بست روی اون ورم بعد پنبه وباند بست گفت دوهفته بازش نکن خوب شدم

همه ارزویم اما  چه کنم که بسته پایم......کاربر ریوارم منتظرم از تعلیق دربیام
من چپ دستم خیلی کار میکنم با دست چپم خودم ابنجور شد اندازه نخود رو دستم دراومد خیلی اذیتم میکرد خداب ...

چه جالب

عصر میرم دکتر ببینم چی میگه

خیلی لطف کردی عزیزم مرسی از راهنماییت  

چه جالب عصر میرم دکتر ببینم چی میگه خیلی لطف کردی عزیزم مرسی از راهنماییت    

فدات عزیزم انشاالله چیزی نیست

همه ارزویم اما  چه کنم که بسته پایم......کاربر ریوارم منتظرم از تعلیق دربیام