2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

273 بازدید | 12 پست

دوستان به نظرتون اسم جانان برای دخترم قشنگه؟

تعداد رای : 43
نظرسنجی
عالیه
11
25%
خوبه
10
23%
بدک نیست یه اسم بهتر پیشنهاد دارم
12
27%
اصلا خوب نیست
10
23%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دختر اسم لوسم بزارید مهم نیس دخترس دیگر اما واسه پسراتون اسمایی بزارین حس مردانگی بهشون بده

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
برای دختر اسم لوسم بزارید مهم نیس دخترس دیگر اما واسه پسراتون اسمایی بزارین حس مردانگی بهشون بده

😑😑😑😑😑😑😑یعنی چی!!!  هیچ فرقی نداره پسر و دختر باید اسمشون بامعنی و زیبا باشه

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!
😑😑😑😑😑😑😑یعنی چی!!!  هیچ فرقی نداره پسر و دختر باید اسمشون بامعنی و زیبا باشه

کی گفت بی معنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جو نده

بعضیا میگن فلان اسم لوسه بزرگ بشه بده جانان بگن بنظرم هیچم بد نیس زن سی سالشم باشه اشکال نداره جانان اما اسم پسر باید دقت بشه پسرونه باشه قدرت بده بهش ابهت بده

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
کی گفت بی معنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جو نده بعضیا میگن فلان اسم لوسه بزرگ بشه بده جانان بگن بنظرم هیچم بد نیس زن ...

منم باهاتون موافقم بعضی اسامی پسرونه تا زمانی که کم سن هستند خوبه ولی وقتی برای خودشون مرد بزرگی میشن یه مقدار لوس به نظر میاد البته اینا همش شخصیه و نظرات افراد متفاوت