2777
2789
عنوان

جویای دکتر گوش و حلق و بینی خوب

5672 بازدید | 12 پست

سلام دنبال یه متخصص گوش و حلق و بینی خوب میگردم انحراف بینی قبلا عمل کردم راضی نبودم مجرای داخلی بینیم خیلی باز شده مثلا نفس عمیق بکشم شده موی بینیم که کنده شده رفته ته حلقم..خیلی زود به زود سرما میخورم و وقتی به پهلو میخوابم سوراخ پایینی بینیم کامل کیپه بعد اونوری که میشم اون یکی کیپ میشه بالایی باز میشه ‌...در کل همیشه یکی از سوراخای بینیم نسبت به اون یکی بازتره بعد نوبتی جاشون عوض میشه...من شهرستانم خرم اباد زندگی میکنم ولی دکتر تهران هم باشه خوب باشه مشکلی نیست...دکتر کاربلد و خوبی باشه و اینکه خوش اخلاق باشه چون بداخلاقا اصلا برا مریض وقت نمیذارن..ممنون

اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه

شیروانی دکتر خوبیه تو تهرانه ولی ترمیم نمیدونم قبول کنه یا نه پایین بیست تومنم نمیگیره 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر پدرام برقعی پسر دکتر هبت الدین برقعی( پدر گوش و حلق و بینی ایران که حدود یه ماه پیش مرحوم شدن) کارشون عالیییییه

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
دکتر پدرام برقعی پسر دکتر هبت الدین برقعی( پدر گوش و حلق و بینی ایران که حدود یه ماه پیش مرحوم شدن) ...

سلام وقتتون بخیر..‌شما برا چه مشکلی رفتین؟از کارشون راضی هستین؟

اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه
سلام وقتتون بخیر..‌شما برا چه مشکلی رفتین؟از کارشون راضی هستین؟

دوستم پلیپ داشت و انحراف بینی رفت پیششون و راصی بود 

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎