2777
2789

خیلی خوشگله من دنبالش بودم ولی اخرسرم که پیداش کردم گفتن عمده میفروشن نه تک..مشکیش که خیلی خوشگل بود...

شاعرَم درهردو جَهان،                                                                    شیفته بر رهگذران،                                                                              که شایَد خبری ازتو آرند بر زَبان،                                                                    یاصاحب الزَّمان،                                                                                 اَدرکنی.                                                                                                                                                                         ✹ ✺  ✉ ❃☂ ☘☼❄ ✿                                                                 ☫ شاعر:اِل.آهِ.ق 🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا سرهمیه

خوب نیست کش داره پایینش برا تو خونگی بهتره نه مهمونی

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
آره منم میگم برای خونه ولی دورهمی های خودمونی

خوبه پس  ولی برا رسمی تر مناسب نیست خودمونیا خوبه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
کل لباس سرهمیه

بازم قشنگه،یعنی چون شلوارش مدل سمبادیه و سفیدی پا مشخص میشه قشنگه😝

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
😂😂😂😂 مرسی گلم ولی من هی پسوردم یادم میره از اول ی اکانت میسازم قدیمی عم😂😂

آره بنظر تازه وارد نمیومدی 😜😂 

منم این بلا سرم اومده اکانتم مال ۹۵ بود 🙆