سلام خانوما دو تا دختر دارم یکی سیزده ساله اون یکی ده سالشه وضعیت مالیمون هم متوسطه دوست دارم یک پسر هم داشته باشم ولی دختر بزرگم قبول نمی کنه به نظرتون چی کار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گروه سبز:وزن شروع رژیم ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵ وزن فعلی ۶۲/۸۰۰ روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰ وزن هدف اول۶۰🔒 هدف طلایی ۵۸💪قد ۱۶۷ ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم ارتقا از گروه ابی به سبز💃⭐
دلم میخواد برم یه جایی که بودنتون تموم نشه(مامان جونم باباجونم شوهرم آبجیم داداشام)❣❤ خواهریا برای حل مشکلمون یه صلوات میفرستی؟"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"(به امید حل شدنش)🤲 ۵بار بگو اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم (برای سلامتی باباجونم و مامان جونم و شوهرم و آبجیم و داداشام)خواهریا وقتتون زیاد نمیگیره بخدا🤲😔 اینم از طرف من برای اونایی که لطف کردن امضامو انجام دادن👈(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)۶ بار براتون خوندم🤲 ممنون از اونایی که صلوات میفرستن 🤲😔❣
چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون