2777
2789
عنوان

بچه ها خواهش میکنم بیایین

353 بازدید | 17 پست

پسرم شش سالشه سه روزه تب داره سه بار بردم دکتر دیشب بیمارستان کودکان آزمایش خون داد گلبولهی سفیدش که باید حداقل ۴باشه ۲ هست کسی تجربه داره دکتر کفت باید بستری بشه خیلی نگرانم 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
سلام معصومه جان‌مگه پسر تو بزرگ نیست؟؟؟

چرا عزیزم دوتا پسر دارم یکی نوزده ساله یکی هم شش ساله سه روزه تب بالا داره اینجا هم متاسفانه دنبال فقط خاله زنکی هستن 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم دوتا پسر دارم یکی نوزده ساله یکی هم شش ساله سه روزه تب بالا داره اینجا هم متاسفانه دنبال ف ...

دقیقا عزیزم سوالتو اینجا نباید بپرسی اگه ی مبحث واسه فضولی کردن وکنجکاوی باشه خوب میان ولاغیر..ان شالله هرمشکلی داره خدا خودش کمک کنه ورفع بشه

دقیقا عزیزم سوالتو اینجا نباید بپرسی اگه ی مبحث واسه فضولی کردن وکنجکاوی باشه خوب میان ولاغیر..ان شا ...

ممنون عزیزم انشالله ❤️

من تجربه ندارم معصومه جون ولی ان شالله چیز مهمی نیست

نبردیش متخصص؟؟؟؟

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

من تجربه ندارم معصومه جون ولی ان شالله چیز مهمی نیست نبردیش متخصص؟؟؟؟

چرا عزیزم بردم ویروس گرفته بود خدا. و شکر الان بهتره عزیزم 😘

چرا عزیزم بردم ویروس گرفته بود خدا. و شکر الان بهتره عزیزم 😘

الحمدلله همیشه سلامت باشین😍😍😍😍

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

سلام عزیزم قبلا یه داستانی از خانم گلکار گذاشتخ بودید که داستان یه پرستار بود که به اشتباه رفته بود زندان و توی داستان زندگی زنای زندانی روایت میشد...تو تاپیکاتون پیدا نمیکنم لینکش رو لطف میکنید

یه جمنای مغرور و خاص🥰

سلام عزیزم قبلا یه داستانی از خانم گلکار گذاشتخ بودید که داستان یه پرستار بود که به اشتباه رفته بود ...

اره عزیزم الان پیدا میکنم میذارم 

سلام عزیزم قبلا یه داستانی از خانم گلکار گذاشتخ بودید که داستان یه پرستار بود که به اشتباه رفته بود ...

عزیزم این لینک داستان بیگناهی هست از صفحه ی ۱۹ داستان بیگناهی شروع میشه میدونید که من چند تا داستان و تو یه تاپیک میزنم برای همین داستان بیگناهی هم از ۱۹ شروع میشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2879675/تارا-واقعی

دستتون درد نکنه زحمت کشیدین

خواهش میکنم عزیزم ❤️

خواهش میکنم عزیزم ❤️

سلام معصومه جان خوبین؟ 

عزیزم من یه رمان خوندم الان پیداش نمیکنم

دوتا خواهر تهرانی عروس ترکمن ها شده بودن، ساری گلین بود؟ 

اثر خانوم گلکار بود؟