2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکتر درخشان تو قزوین جفت رو تو شکمم جا گذاشت بعد عمل سزارین ازش شکایت کردم 

تو دادسرا خانومه گفت از لالوها و سوزان ناصری شکایت داشتیم ولی از درخشان بعید بود 

من پیشش نرفتم خودم فقط اونجا فهمیدم ازشون شکایت شده

من دکتر درخشان تو قزوین جفت رو تو شکمم جا گذاشت بعد عمل سزارین ازش شکایت کردم  تو دادسرا خانوم ...

پس یعنی خوب نیست؟

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت

اولا تهران کلی دکتر خوب داره دوما همه دکترا اونا که جواب گرفتن میگن خوبه یکسری جواب میگیرن میگن نه ولی تو قزوین اول نیست به نظر من نیا تازه ما که کلا راضی نیستیم ازش 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

به هیچ عنوان نیا عزیزم تازه انوری اذر و اسدی تو قزوین زنان زایمان اول هستن بازم به دکترا تهران نمیرسن تازه فکر کنم انوری اذر از تهران میاد دکتر منم نوروزی بود از تهران میومد 

اولا تهران کلی دکتر خوب داره دوما همه دکترا اونا که جواب گرفتن میگن خوبه یکسری جواب میگیرن میگن نه و ...

اره کلا منصرف شدم ممنونم ازت عزیزم

به هیچ عنوان نیا عزیزم تازه انوری اذر و اسدی تو قزوین زنان زایمان اول هستن بازم به دکترا تهران نمیرس ...

من فقط برای درمان تنبلی میخواستم توی نتم سرچ کردم همه میگن اخلاقش خیلی بده

من فقط برای درمان تنبلی میخواستم توی نتم سرچ کردم همه میگن اخلاقش خیلی بده

اره 

به نظر منکه دکتر زنان باید اینقدر مهربون باشه ادم همه مشکلاتشو راحت بدون خجالت بگه 

من یه بار پیشش رفتم فقط مشکلم رو توضیح دادم بدون سونو و هیچی نامه نوشت برم بیمارستان واسه کورتاژ اخلاقش خشکه سریع مریض رو رد میکنه تهران که دکترای خیلی خوبی داره کلی بیای اینجا هزینه کنی همون تهران انجام بده