2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام‌نور

193 بازدید | 20 پست

سلام اونایی که پیام نور درس میخونن

برای رشته ای مثل علوم تربیتی  کلا چقد هزینش میشه

بعد چند روز در هفته و چندساعته  کلاس دارن

روانشناسی راحتره یا علوم تربیتی یا حسابداری

برای بهمن از کی ثبتنام میکنن

رشته علوم تربیتی و روانشناسی و حسباداری چون همشون واحدای عملی ندارن هزینشون شبیه بهمه برای کارشناسی ولی دقیق نمیدونم چقدر شده شهریه باید از سایت گلستان یا از خود دانشگاه کسب اطلاعات کنی 

ولی اینکه چه رشته ای بری بخونی بهتره رو من معتقدم هرچی ک دوس داری و علاقته بخون 

حسابداری با اعداد و ارقام و واحدهای ریاضی و حسابداری سر و کار داری 

روانشناسی و علوم تربیتی با واحدای حفظ کردنی من خودم علاقم روانشناسی بوده و هست و متاسفانه مدیریت خوندم و اواسط دوره دانشگاهم پشیمون شدم و بسیار از زندگی و اتمام درسم عقب موندم

رشته علوم تربیتی و روانشناسی و حسباداری چون همشون واحدای عملی ندارن هزینشون شبیه بهمه برای کارشناسی ...

منم بیشتر تدریس و اینجور چیزا رو دوست دارم     ولی ریاضی هم دوست دارم    نمیدونم مرددم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بیشتر تدریس و اینجور چیزا رو دوست دارم     ولی ریاضی هم دوست دارم    نمیدونم ...

خب تدریس دوس داری ک فرقی نمیکنه کدومو بخونی تو هر رشته ای ادامه ک بدی میتونی تدریس کنی 

ولی اگه با ریاضی و عدد و رقم حال میکنی برو حسابداری بازار کارشم خوبه 

خب تدریس دوس داری ک فرقی نمیکنه کدومو بخونی تو هر رشته ای ادامه ک بدی میتونی تدریس کنی  ولی اگ ...

اره  ریاضیو بیشتر دوست دارم ولی میگن  علوم تربیتی راحتتره

من متاهلم و مادر هستم  دلم میخاد کار پاره وقت باشه  که به زندگیم لطمه نزنه  و سرگرم و مستقل هم باشم  برای همین به این نتیجه رسیدم معلمی  رشته ی بدرد بخورمه  

بعد ها آزمون استخدامی اموزش و پرورش ثبتنام کنم

اره  ریاضیو بیشتر دوست دارم ولی میگن  علوم تربیتی راحتتره من متاهلم و مادر هستم  دلم ...

پیام نور زیاد کلاس نداره ک وقتتو بگیره شاید در هفته سه چهار روز اونم نهایتا.....  اونم در حد چند ساعت 

بیشتر خودت باید درس بخونی و حجم کتابا هم یکم زیاده ولی اگه برنامه ریزی کنی میتونی بخونی