2777
2789
عنوان

بورسی نیستم ولی

196 بازدید | 12 پست

🔴‏ / بزرگترین ریزش تاریخ بورس ایران 

بورس ایران با شروع هفته در همان ۱۰ دقیقه ابتدایی فعالیت بورس ۱۳ هزار واحد ریخت.

join

@پسر_جوانمرد  

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقتصاد که خیلی بهم زیخت از دیروز هم دلار هم طلا و نفت خدا بخیر کنه امنیت اون بهم نریزه😥😥

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بله. بزرگان مملکت مثل همیشه   نمیذارن آمریکا هیچ غلطی بکنه و با شهادت یک سردار   این طوری با مخ اقتصادمون بخوره زمین.

واقعا خودشون از شعار دادن حالشون بد نمیشه! انگار مردم ..... گیر آوردن.  تو این موقع ها میشه فهمید قدرت دست کیه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

اوه من میخواستم طلا بفروشم سهام غاذی رو بخرم . تا عید پنج تومن میشه . همون طلا رو نگه دارم پس

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اوه من میخواستم طلا بفروشم سهام غاذی رو بخرم . تا عید پنج تومن میشه . همون طلا رو نگه دارم پس

قطعا نگه دار. میتونی تو اوج که رفت مثلا گرمی ۵۵۰ یا۶۰۰ شد بفروشی بعد دوباره موقع انتخابات که کمی کنترل میشه و حبابش میترکه دوباره طلای دست دوم بخری برا سرمایه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"