2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا انقد اینا اومدن منم خسته شدم الان مهمونا اومدنی اونا تو حال میخوابن ما میریم تو اتاق میخابیم ...

ببخشید ولی چه بی ملاحظه ،،یه جوری نشون بده خوشت نمیاد ,من مهمون دوروز میمونه کلا زندگیم داغوون میشه ،یعنی چی ،تو این وضعیت ،مام خیلی مهمون برامون میاد اااااه

در اگر بر توببندد مرو صبر کن آنجا...

ببخشید ولی چه بی ملاحظه ،،یه جوری نشون بده خوشت نمیاد ,من مهمون دوروز میمونه کلا زندگیم داغوون میشه ...

بحدا من هرروز مینویسم چقد خرج داریم حساب کردم تو این ۱ ماه ۵ ملیون و خورده فقط واسه خونه خرج کردیم حالا قسط اینارو حساب نکردم 

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
بحدا من هرروز مینویسم چقد خرج داریم حساب کردم تو این ۱ ماه ۵ ملیون و خورده فقط واسه خونه خرج کردیم ح ...

ببخشید حقوقتون مگه چقدره ؟نکنه قرض کردین؟

ببخشید حقوقتون مگه چقدره ؟نکنه قرض کردین؟

ن کارش آزاده ماشینمونوفروختین از اون میخوریم الان کلا داره کار میکنه پول ماشینو در بیاره هنوز دو سال نشده ازدواج کردیم ۴۲ ملیون بدهی داریم 

ببخشید ولی چه بی ملاحظه ،،یه جوری نشون بده خوشت نمیاد ,من مهمون دوروز میمونه کلا زندگیم داغوون میشه ...

بخدا وقتی خانوادش میاد کلی دعوامون میشه بحث میکنیم اما خودمون بودی خیلی خوب باهم میسازیم

بخدا وقتی خانوادش میاد کلی دعوامون میشه بحث میکنیم اما خودمون بودی خیلی خوب باهم میسازیم

یعنی بخدا حالم خراب شد برات ،، چرا انقد رو میدید وقتی انقد بدهی دارین ،ببین فامیلی که دلش نسوزه همین بهتر نباشه ، ببین یه جوری زیر زیرکی جوابشون کن شوهرت نفهمه ...بداخلاقی کن ،بگو واقعا زندگی سخت شده ،همه چی گرون شده ، وو ...اصلانم رفت و آمد نکن با همچین آدمایی😬

یعنی بخدا حالم خراب شد برات ،، چرا انقد رو میدید وقتی انقد بدهی دارین ،ببین فامیلی که دلش نسوزه همین ...

خب خانوادشه از شهرستون میان من یکم اخم کنم یا چیزی بگم میرن ۵.۶ تا روش میذارن به شوهرم میگن اونم میگه حتما اینکارو کردی گفتن دیگه چون زبون ندارم نمیتونم به خاطر شوهرم چیزی بگم هر چی دلشون میخاد با من میکنن دیگه خسته شدم نمیدونم مهمونارو خفه کنم یا خودمو خلاص کنم 

خب خانوادشه از شهرستون میان من یکم اخم کنم یا چیزی بگم میرن ۵.۶ تا روش میذارن به شوهرم میگن اونم میگ ...

بده بگن بابا ...یکی دوبار اینطوری کنی دیگه نمیان ،  ولی جلو شوهرت احترام بزار ،شدیداً به شوهرت برس ، بعدم اگه گفت اینطوری کردی انکار کن ، گریه کن .دس بزار رو نقطه ضعفش، بده چن بار تلخ بگذره ولی یه عمر راحت باش

بده بگن بابا ...یکی دوبار اینطوری کنی دیگه نمیان ،  ولی جلو شوهرت احترام بزار ،شدیداً به شوهرت ...

مرسی کمکم کردی عزیزم چشم همین کارو میکنم 

بده بگن بابا ...یکی دوبار اینطوری کنی دیگه نمیان ،  ولی جلو شوهرت احترام بزار ،شدیداً به شوهرت ...

فردا صبح پاشو یه دفتر بزار جلوافتاب حساب کتاب مثلاً بگو آره این ماه خیلی قرض بالا آوردیم ، خیلی زندگی سخت شده ،خیلی داره به شوهرم فشار میاد ،یه چن وقت باید بیام خونه شما  تا مخارجمون کمتر بشه ...نمی‌رسیم ...چه می‌دونم از این حرفا ...اگه نرفتن آدرس بده بیام سراغشون 🤣🤣🤣