2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمومی نداره هیچوقت

اینایی که دیگرانو ناراحت میکنن بعد میگن هیچی تو دلم نیست, واقعا راست میگن! نه مهربونی و احساسی تو دلشونه و نه وجدانی تو وجودشون.وگرنه رنجوندن دیگران اونقدرام کار آسونی نیست🙂
بخدا من باردارم .ولی جا ندترم تو خونم گیر داده وسایلتو جم کن سیسمونی بگو برات بخرن یا پولشو بهت بدن

بهش بگو پولشو دادن چه حالی داری بحث کنی

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
بخدا من باردارم .ولی جا ندترم تو خونم گیر داده وسایلتو جم کن سیسمونی بگو برات بخرن یا پولشو بهت بدن

بگو حالا میگم،  گفتم،  شما بهش فکر نکن، اینجوری صلاح میدونم، اقا فقططط شوهرتو  پر کن بگو امروز ک نوبت دکتر داستم رفتم نوار قلب گرفت گفت خانم این چه وضعشه مثلا بارداری چرا اینقدر استرس اضطراب داری واسه بچه ضرر داره. یه چیزی بگو دیگه

حرف حساب رو به وقتش که نزنی میشه حرفِ اضافه..
بگو حالا میگم،  گفتم،  شما بهش فکر نکن، اینجوری صلاح میدونم، اقا فقططط شوهرتو  پر کن ...

اصلا براش مهم نیست شوهرم کلی بهش گفته نیا بگو ..تازه به شوهرم گفته فردا زنگ میزنم بهش بگم براچی میری اینا رو بهشوهرت میگی

اصلا براش مهم نیست شوهرم کلی بهش گفته نیا بگو ..تازه به شوهرم گفته فردا زنگ میزنم بهش بگم براچی میری ...

ببین اصلا اهمیت نده اینا چیزی نیست که میگی یعنی بگم من از مادر شوهرمم کتک خوردم ولی موندم الان 5 ساله خونم جداست خیلی خوشبختم فقط به یاد گذشته میفتم میگم کاش انقدر گریه نمیکردم خیلی اذیت شدم ولش اهمیت نده بزار بگه خوش باش بابا تا میتونی فقط به شوهرت محبت کن

افلاین