shbnmrahimi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 34 عنوان دعای معجزع اسا برای درمان بیماری ها:) 129 بازدید | 15 پست سلام دوستان گلم🌷 چ دعای چ سوره ای چ ذکری بخونم ک شفا پیدا کنم:) دیگ از دکتر رفتن قرص خوردن نتیجه نگرفتن خستع شدم😞 اگه دارى اينو ميخونى، اميدوارم خدا درد، نگرانى و مشكلاتت رو ازت بگيره و جاشون بهت سلامتى، خوشبختى و آرامش بده🙏🏻♥واس منم دعا کنین عزیزای دلم واسه سلامتیم✨🌸 1398/10/14 | 01:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shbnmrahimi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 34 بروگنجای معنوی روبخون چی هست! اگه دارى اينو ميخونى، اميدوارم خدا درد، نگرانى و مشكلاتت رو ازت بگيره و جاشون بهت سلامتى، خوشبختى و آرامش بده🙏🏻♥واس منم دعا کنین عزیزای دلم واسه سلامتیم✨🌸
dls عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2357 من هر دردوبیماری خودم یا اطرافیانم داشته باشم روزی چندبار ۷تاحمد شفارو میخونم برای من مثل یه معجزه میمونه دعاحتما نباید طولانی باشه .اینکه یه دعارو با چه اعتقاد و امیدی بخونی شرط اصلیه
shbnmrahimi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 34 گنج العرش میشع بدونم چیع تا الان اسمشو نشنیدم اگه دارى اينو ميخونى، اميدوارم خدا درد، نگرانى و مشكلاتت رو ازت بگيره و جاشون بهت سلامتى، خوشبختى و آرامش بده🙏🏻♥واس منم دعا کنین عزیزای دلم واسه سلامتیم✨🌸
elahegol عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 1163 چی هست! بخ کتاب همه دعاها واسه انواع بیماری ها توش هست یا حتی استجابت دعا، بچه دار شدن...
shbnmrahimi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 34 سوره حمد۵۲مرتبه بخون انشالا خداسلامتی بده مرسی عزیزدل خوندم بیشتر از اونی ک فکرشو کنی گلم اگه دارى اينو ميخونى، اميدوارم خدا درد، نگرانى و مشكلاتت رو ازت بگيره و جاشون بهت سلامتى، خوشبختى و آرامش بده🙏🏻♥واس منم دعا کنین عزیزای دلم واسه سلامتیم✨🌸
shbnmrahimi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 34 بخ کتاب همه دعاها واسه انواع بیماری ها توش هست یا حتی استجابت دعا، بچه دار شدن... باید عز کجا بگیرم! اگه دارى اينو ميخونى، اميدوارم خدا درد، نگرانى و مشكلاتت رو ازت بگيره و جاشون بهت سلامتى، خوشبختى و آرامش بده🙏🏻♥واس منم دعا کنین عزیزای دلم واسه سلامتیم✨🌸
hazhar عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 17520 مرسی عزیزدل خوندم بیشتر از اونی ک فکرشو کنی گلم جواب میگیری صبوری کن عزیزم
چمنگل عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 13371 اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها وسرالمُستودع فیها به عددما احاط بهی علمک💚💜💚💜💚💜💚💜💚💜💚💜💚💜💚اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهمان شاءالله فاطمه زهرا خودش کمکتون کنه و شفا بگیرین؛امشب به نیت شفای شما وهمه ی مریضا زیارت عاشورا میخونم🙏🙏🙏 خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
shbnmrahimi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 34 من هر دردوبیماری خودم یا اطرافیانم داشته باشم روزی چندبار ۷تاحمد شفارو میخونم برای من مثل یه معجزه م ... اره ایمان اعتقاد مهم ترینه اگه دارى اينو ميخونى، اميدوارم خدا درد، نگرانى و مشكلاتت رو ازت بگيره و جاشون بهت سلامتى، خوشبختى و آرامش بده🙏🏻♥واس منم دعا کنین عزیزای دلم واسه سلامتیم✨🌸
shbnmrahimi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 34 جواب میگیری صبوری کن عزیزم یک سال شد ابجی:) اگه دارى اينو ميخونى، اميدوارم خدا درد، نگرانى و مشكلاتت رو ازت بگيره و جاشون بهت سلامتى، خوشبختى و آرامش بده🙏🏻♥واس منم دعا کنین عزیزای دلم واسه سلامتیم✨🌸
shbnmrahimi مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 34 اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها وسرالمُستودع فیها به عددما احاط بهی علمک 💚💜💚💜💚💜 ... 💞💜💕عزیزدلی اگه دارى اينو ميخونى، اميدوارم خدا درد، نگرانى و مشكلاتت رو ازت بگيره و جاشون بهت سلامتى، خوشبختى و آرامش بده🙏🏻♥واس منم دعا کنین عزیزای دلم واسه سلامتیم✨🌸