بچه من 4 ساله ازدواج کردم و تا حالا جلوگیری داستم الان ک بچه میخوام قبلش رفتم برای رژیم پسر 3ماه رعایت کردم و بهد بهم سونو روز دوازدهم دهد یکی از فولیکولام 14 و یکی 16 هستش گفت تنبلی تخمدان داری و امکان داره نیاز به آی وی اف باشه من اصلا تا حالا اقدام نداشتم ک ببینم حامله میشم یا نه گفت تو اصلا دیگه تو شرایطی نیستی ک ببینی بچت میخواد چی بشه خیلی وضعت بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تنبلی تخمدان داشتم لازم نیس ای وی اف کنی با ی سری امپول یا قرص کمکی سایز فولیکولت رو به اندازه موردنطر میرسونن
من با ی دوره دارو باردار شدم
کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی رمز ورودم مجبور شدم با اکانت جدید بیام .اگه کسی بلده چجوری میشه دوباره کاربری قبلیمو برگردونم ممنون میشم کمکم کنه.
گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
عکس سونوم توی تایپیک قبلیم هست دکترم ماما هیت متخصص نیست روی مهرش نوشته لیسانسه مامایی من اصلا اقدام نداشتم این ماه دیگه جلوگیری نکردم اولین باربعد 4سال 21 سالمه
کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی رمز ورودم مجبور شدم با اکانت جدید بیام .اگه کسی بلده چجوری میشه دوباره کاربری قبلیمو برگردونم ممنون میشم کمکم کنه.