2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان کسی درمان شده؟؟

247 بازدید | 45 پست

بچه من 4 ساله ازدواج کردم و تا حالا جلوگیری داستم الان ک بچه میخوام قبلش رفتم برای رژیم پسر 3ماه رعایت کردم و بهد بهم سونو روز دوازدهم دهد یکی از فولیکولام 14 و یکی 16 هستش گفت تنبلی تخمدان داری و امکان داره نیاز به آی وی اف باشه من اصلا تا حالا اقدام نداشتم ک ببینم حامله میشم یا نه گفت تو اصلا دیگه تو شرایطی نیستی ک ببینی بچت میخواد چی بشه خیلی وضعت بده 

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی تخمدان داشتم لازم نیس ای وی اف کنی با ی سری امپول یا قرص کمکی سایز فولیکولت رو به اندازه موردنطر میرسونن 

من با ی دوره دارو باردار شدم 

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی رمز ورودم مجبور شدم با اکانت جدید بیام .اگه کسی بلده چجوری میشه دوباره کاربری قبلیمو برگردونم ممنون میشم کمکم کنه.

عزیزم قبلا میدونستی تنبلی تخمدان داری؟؟علائمش چیه؟

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

دکترا چرت زیاد میگن منم نوبت گرفتم ولی دقیقا یک ماه قبلش حامله شدم

فقط هم دوبسته قرص روکین خورده بودم و از روز پنج تا پونزدهم دم نوش غلیظ رازیانه با یه قاشق پر عسل عصرا هم یه استکان عرق بومادران

کی اینو گفته چند سألته؟؟؟ 

عکس سونوم توی تایپیک قبلیم هست دکترم ماما هیت متخصص نیست روی مهرش نوشته لیسانسه مامایی من اصلا اقدام نداشتم این ماه دیگه جلوگیری نکردم اولین باربعد 4سال 21 سالمه

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت
وامنم تنبلی تخمدان دارم دوتابچه دارم سومی اقدامم بادارفولیکولم 22میشه بدون دارم 18

با دارو باردار شدی؟

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی رمز ورودم مجبور شدم با اکانت جدید بیام .اگه کسی بلده چجوری میشه دوباره کاربری قبلیمو برگردونم ممنون میشم کمکم کنه.