2777
2789
عنوان

قطع شیردهی در ۱۵ ماهگی

249 بازدید | 9 پست

دارم پسرمو از شیر می گیرم...حدودا ۱۵ ماه و ۱۰ روزشه

علتشم اینه که تا صبح اونقد بیدار می شه و اونقد شیر می خوره که همیشه بی خواب و خسته ام...تو شیشه شیر پاستوریزه بهش می دم. ولی زیاد دوس نداره..کلافه است و منم عذاب وجدان دارم..ولی چیکار کنم که دیکه خستگی و بی خوابی امانمو بریده...برا قطع شیر بروموکریپتین می خورم..

کسی بوده ۱۵ ماه شیر داده باشه؟کافیه به نظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترمو تا 14ماهگی شیر دادم چون باردار بودم

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

نه خیلی زوده گناه داره البته باید شیر شبو بگیری.بیدارمیشه چون شب خوب سیر نمیشه ویا تشنه ست. شب بهش یه وعده شیر خشک بده و یه غذای چرب و چیل و مقوی.بعد بده شوهرت بخوابوندش خودت نزدیکش نباش که بدنت بوی شیر میده میخواد

یاخدا پس منه یتیم الان ۵ ساله دارم بچه شیر به شیر بزرگ میکنم الانم نمیزارن بخابم چی بگم پس من یه شیر زن بزرگم پیش شما ها😁😁😁😁

معنی کاربریمو نپرسین که خودمم نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هرچی زدم بود یهو این اسم ثبت شد🥴🥴🥴🥴🥴

ببین دوست من من پسرم از لحظه ی تولد تا روزی که از سیر گرفتم شبا نخوابیدم حتی وقتی 24 ماهه بود هر 5 دقه بیدار میسد شیر میخورد به خاطر همین دوتامونموعصبی و خوابالو بودیم خمون شب که از شیر گرفتم تا خود صبح خوابیدیم طفلی بچمم خوابید باورت نمیشه اصلا عوض شد بچم سیر شد از خواب شاید منم اگه زودتر میگرفتم کمتر اذیت یمشد اگه غذا میخوره بگیرش اگه نه نگیر چون دوستم گرفت بجشو اون غذا نمیخورد بیمارستان بستری شد از گشنگی

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌