2777
2789
عنوان

من با این شوهر چیکار کنم؟؟

2894 بازدید | 122 پست

درد و دل خیلی زیاده ولی واقعا دیگه بریدم و نمیدونم چیکار کنم.ما سه سال ازدواج کردیم و البته ۴ سال هم عقد بودیم.شوهرم خیلی دوستم داشت و بیشتر بخاطر علاقه زیاد ش بهم باهاش ازدواج کردم در صورتی که هیچ شرایطی نداشت نه درسش تموم شده بود نه سربازی رفته بود نه هنوز کار داشت و نه ....بگذریم پدرش خیلی کمک کرد و الان وضعمون خدارو شکر بد نیس اندازه خودمون اما...

حدود ۵ ماهه که زندگیم از این رو به اون رو شده و روابطمون روز به روز سردتر میشه.هر روز از صبح میره سرکار بعد کارش میره باشگاه ۱۱ شب میاد خونه و میره میخوابه بدون یک کلام حرف...حتی روزای تعطیل و جمعه هام که از ظهر میره بیرون و بعدم استخر و دوباره ۱۱ شب میاد خونه...شبام که  اون اتاق میخوابه حدود یه ماهه...دیگه بریدم هرچی باهاش حرف میزنم انگار نه انگار موندم چیکار کنم😢😢😢 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شوهرم اینجور از بعد بچه به بهانه گریه بچه جاش جدا کرد بعد انگار اون افسردگی زایمان گرفت.بعدش کلا انگار یاد گرفت تنها باشه.هرچی تلاش کردم نشد بعدش کم کم من ازش سرد شدم الان اون میخاد به من نزدیک بشه من فرار میکنم روزای سخت منو و بچم تنها گذاشت.

هرچی ازش دلیل میپرسم اصلا جواب نمیده میگه تا حالا اونجوری بودیم حالا یه چند صباحی میخوام واسه خودم ا ...

بگو پس بیخود کردی زن گرفتی

البته ببخشیدا

خدایا! تو آن‌چنانی که من می‌خواهم، مرا آن‌چنان کن که تو می‌خواهی...
هرچی ازش دلیل میپرسم اصلا جواب نمیده میگه تا حالا اونجوری بودیم حالا یه چند صباحی میخوام واسه خودم ا ...

ولش کن بذار به حال خودش باشه .البته اگه مثل شوهر منه ‌

خیلی پیگیر حالش بشم دور برمیداره