2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید خواهش میکنم

70 بازدید | 10 پست

امشب داداشام خونم بودن همش از سردارسلیمانی وجنگ حرف میزدن اصلا مراعات بچه هامونکردن دخترم ۱۲ سالشه شدیدا استرسی هستش حواسم نبود داره اذیت میشه از حرفاشون خوب که رفتن یهویی حالت تهوع واستفراغ گرفت پاهاش میلرزید شدید دندوناش هم بهم میخورد گفتم چت شده میگف میترسم نمیدونم ازچی بزور مثل بچه های کوچیک خوابوندمش همش میگف کاش زود صبح شه الانم بغلم خوابه نزاشت لامپو هم خاموش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که آدم بزرگم از صبح حالم بده بیچاره بچه ها چه گناهی کردن

خب بچه های فامیلو دیدم عین خیالشون نیس همش فکرای منفی داره فکر میکنه جنگ میشه داعش میاد همه رومیکشه اسیر میکنه

سلام عزیزم  شاید بهش شوک وارد شده شاید اون چیزایی که برادت گفته رو تصور کرده و ترسیده  ا ...

همین دیگه یهو همه بدنش لرزید وحالت تهوع گرفتو فقط میگف میدونم جنگ میشه همه مونو میکشن😔