2777
2789

سلام چرا من  و خوانواده ام باید انقدر باید زجر بکشیم  بخاطر پول ندادن بابام چرا من بایدبخاطر6هزار تومان پول پماد همورید باید باهاش بحث کنم چرا

نگید خودت برو کار کن چون شرایط کار ندارم چرا توی خونه هیچ کار نباید بکنه و همش بشین پای منقل چیز بکش چرا مگه من وخانواده ام چه گناهی کردیم که اینجوری باید زجر بکشیم

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  

خب چرا ازش شکایت نمیکنید به عنوان ی معتاد؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوستی داشتم عین تو حرف میزد باباشم همینجوری بود 

خدا صبرتون بده کاری نمیتونین بکنین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
زنگ بزن بیان جمش کنن ببرن راحت زندگی کنید

ما الان مشکل پول و خرجی داریم اون خودش یه گوشه هست کاری ام به ما نداره

میگم نمیشه از این کارهای بسته بندی بیارین توخونه انجام بدین ؟اخه ایشون که هم خسیس هستن هم معتاد دیگه تواین سن که تغییر نمیکنن اینجوری خیلی اذیت میشین باید یه راه دیگه پیدا کرد

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
ما الان مشکل پول و خرجی داریم اون خودش یه گوشه هست کاری ام به ما نداره

برو بهزیستی و کمیته امداد ،ولی باید اول تحویلش بدید بعد حمایتتون کنن اگ باشه حمایتت نمیکنن

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  
میگم نمیشه از این کارهای بسته بندی بیارین توخونه انجام بدین ؟اخه ایشون که هم خسیس هستن هم معتاد دیگه ...

کدوم کار

عزیزم سوره هاي ذاريات مزمل و واقعه رو هرروز بخون

امیدت فقط به خدا باشه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼