m_24 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 577 عنوان مهمون سرزده 96 بازدید | 3 پست شما برخوردتون بامهمون سرزده چیه؟غذا چی براش میزارین؟با چیا ازش پذیرایی میکنید؟اگه چیزی خونه نداشته باشین چکارمیکنید؟؟؟ 1398/10/13 | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1100226222 عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 5770 بستگی داره کی باشه مادرشدنم آرزوست 😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم
آیلا۳۳۳۳ عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 1546 دیر باشه غذا از بیرون بر..وقت داشته باشمو مواد غذایی محیا باشه .غذا درست میکنم زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 کی اومدنش مهههمه...دقییق سر غذا بیاد ک ز میزنم میارنن وقت داشته باشم غر میییزنم و درست میکنم.کلا رفت و آمد رو دوست ندارم...سردم...با مادرشوهرم اینا زندگی میکنم بیشتر فامیل اونه...ی سلام میکنم و میرم تو اتاق... نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟