2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

باید دارو مصرف کنه و خودتون کامل رژیم رو رعایت کنین

بعد از یه هفته کاملا خوب میتونه شیر بخوره انشالله

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

همین اول فوق تخصص گوارش اطفال نوبت بگیر و بچه تو ببر تا سریعتر درمان بشه

ریفلاکس خودش یه مشکله خس خس سینه و کیپی بینی و موارد دیگه هم جزو عوارضشه و به دردسر می افتی

اگر تهرانی دکتر مقدادی هم متخصص اطفاله که تو این زمینه بسیار تبحر داره

سرچ کن متوجه می شی

منم بچم رفلاکس داره...ی دقه شیر میخوره دیگ نمیتونه بخوره سینه رو ول میکنه

ریفلاکس باید دارو مصرف بشه مگر در موارد خیلی خفیف که بچه شیرشو می توره فقط کمی برمی گردنه

دستگاه تنفس نوزاد رو کاملا تحت تاثیر قرار میده و البته کم وزنی هم پیش رو داره

ریفلاکس باید دارو مصرف بشه مگر در موارد خیلی خفیف که بچه شیرشو می توره فقط کمی برمی گردنه دستگاه تن ...

بردمش دکتر..دارو اثر نداش..دیگ نبردم

چِ کردم با خودم...ک مرگ و زندگی برام فرقی نداره!!!!! :)
بردمش دکتر..دارو اثر نداش..دیگ نبردم

دارو طول درمان داره چی داد برای نوزادت؟

ریفلاکس رو جدی بگیر اگر درمان نکنی مرتب بچه ات حالت سرما خورده داره حتی در بزرگسالی و با عفونت اشتباه گرفته می شه مرتب باید انتی بیوتیک بدی