2777
2789
عنوان

بچه ها خواهش میکنم

295 بازدید | 18 پست

بچه ها خواهش میکنم تموم کنین این تایپیک زدنا 

غیر توهین به عقاید همدیگه چی نصیبتون میشه؟

من اکثرا خواننده خاموش هستم ولی الان واقعا دیگه اعصابم خورد شد 

واقعا ایرانی جماعت تو همه چیز شورش درمیارن

دو ساله عضوی ۱۵ تا پست؟؟؟ایول😂😂😂

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

قفلش کن.الان ی عده میان میریزن سرت.

تاپیک زدن مسیله شخصی هست.هرکس که دوسن نداره نره خب تو تاپیک کسی.

بعدم عنوان سردار و شهادت و.. اینقد اعصاب خوردی داره؟

عنوان مادرشوهر بد ذات، سقط، خیانت چرا اعصاب کسی رو خورد نمیکنه؟

از عشق اوست هر که به جایی رسیده است.                  خیلی حسین(ع) زحمت مارا کشیده است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مسایل این مدلی شورشو دراووردن بهتر از خاموشیه عزیزم 

، بحث بحث عقاید نیست، بحث سیاست نیست، بحث حماقته، اگه ترامپ به دستور ایران میمرد یک نفر هم تو امریکا خوشحال نمیشد که یک عوضی مرده، همه اینو حمله ی مستقیم به امریکا و امریکایی میدونستن ، همه امریکایی ها یک صدا میشدن علیه ایران یا هر کشور دیگه که این کارو میکرد، یک صدا میشدن طرفدار ترامپ ، فهمیدی قضیه چیه ؟؟؟

خير ولي اينجا سايت سياسي نيست ولي مجازه ك درمورد خواهرشوهر و مادرشوهرو مشكلات خرف زد

شهادت سردار به این بزرگی مسئله سیاسی هست؟

شما خیلی دامنه فکرتون کوتاه

از عشق اوست هر که به جایی رسیده است.                  خیلی حسین(ع) زحمت مارا کشیده است...

من برعکس دلم میخواد درباره شهید سردار سلیمانی تاپیک زیاد زده شه یعنی چه همه سکوت کنن که بقیه به غیبت خواهر شوهر مادرشوهر برسن حتی سایت هم تسلیت نگفت عجیبه

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
تو مسایل این مدلی شورشو دراووردن بهتر از خاموشیه عزیزم  ، بحث بحث عقاید نیست، بحث سیاست نیست، ...

نه، امکان نداره میلیونها آدم یک نظر داشته باشند، هر کسی هم حق داره نظر مخالفش رو بیان کنه

من ۳_۴ساعتی رفتم خوابیدم

اینجاهنوز همون مصیبت قبلی وجود داره؟😂

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝