2777
2789
عنوان

میدونم سوالم مسخره است

275 بازدید | 22 پست

میدونم سوالم مسخره است میشه جواب منو بدید خواهشا

بچه ها وقتی دهانتون رو باز میکنید حلقتون که دیده میشه  چه رنگیه ؟؟قزمزه یا سفید هم داره

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرین بار که نگاه کردم ۱۲ ساله بودم صورتی بود 

الان نمی تونی ببینی؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
قرمزه🤔

یعنی کامل قرمزه قسمت سفید نداره یا هاله

عزیزم باید عادی ورنگ صورتی که بقیه دهانت داره داشته باشه اگه قرمزه یعنی ملهتب و سرماخورده سفید توش باشه یعنی عفونت

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
عزیزم باید عادی ورنگ صورتی که بقیه دهانت داره داشته باشه اگه قرمزه یعنی ملهتب و سرماخورده سفید توش ب ...

ممنون عزیزم

بچه ها من عکس گلومو میزارم ببینید سفید یا عادیه؟

بازم ببخشید چون واقعا استرس دارم