2777
2789
عنوان

نمیدونم چی بگم ؟؟؟ ... متاسفام ...آفرین ...واقعا نمیدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 64 پست
منم دارم درباره همین میگم... میگن سایت راجب بارداراست ولی درباره مادر شوهر و ... صد تا تاپیکه

عزیزم هر تایپیکی حتی تایپیک مادرشوهرم مخالفایی داره.

از نشانه های ذهن فرهیخته آن است که با اینکه مخالف عقیده ایست به آن احترام بگذارد.

شما الان توهین کردین به خیلیا الان دوباره بحث میشه و تایپیک حذف میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۴ ابان که ۱۵۰۰ نفر از جوونای ما کشته شدن همین اقا که ۳ رور عزا واسش اعلام شده یه کلام حرف زد .... خ ...

اونا اغتشاش گر بودن

یاغی بودن

تعریف من از عشق همان بود که گفتم... در بند کسی باش که در بند حسین است 

[QUOTE=118471742]۲۴ ابان که ۱۵۰۰ نفر از جوونای ما کشته شدن همین اقا که ۳ رور عزا واسش اعلام شده یه کلام حرف زد .... خ ...[/QUOTE سردار سلیمانی با کاراش خودشو ثابت کرد

شما دوست داشتین چی بشنوین ازش اون موقع😒

عزیزم هر تایپیکی حتی تایپیک مادرشوهرم مخالفایی داره. از نشانه های ذهن فرهیخته آن است که با اینکه مخ ...

وقتی دارن به یه آدم بزرگ توهین میکنن اسمشون رو میشه گذاشت فرهیخته ؟؟
صد تا مادرشوهر توی این دنیا هست

اما سلیمانی اونم از جنس با غیرتش چندتا؟؟؟

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      
وقتی دارن به یه آدم بزرگ توهین میکنن اسمشون رو میشه گذاشت فرهیخته ؟؟ صد تا مادرشوهر توی این دنیا هست ...

شما اون آدمو قبول داشتی و از نظر شما مرد بزرگی بوده،مطمىن باش مخالفانی هم داشته،رهبر هم موافق داره مخالف داره،ترامپم همینطور،تازه بعضیا هم از من خوششون میاد بعضیا بدشون میاد😅

ناراحت نکنید خودتونو،خدا رحمتشون کنه،به فکر بعدش باشیم که معلوم نیست چیبشه.خدا کنه جنگ نشه فقط.