2777
2789

چگونه باور کنم خبر رفتنت را سردار؟ 😔

بلندشو مگر نمی بینی شامیان دور علی را گرفته اند؟

بلندشو برادر

دلم رفته بین الحرمین

کنار علقمه😭😭😭

بند بند وجودم دم گرفته" ای اهل حرم میر و علمدار نیامد"

بلندشو دلمان برای لبخندت

برای بصیرتت

برای آرزوهای شهادتت تنگ‌ می شود

پاشو امیر لشگر ایران

بلندشو هنوز فتوحات زیادی باقی مانده

بلندشو دلم برای خم ابرویت تنگ شده

برای اخم های پرصلابت

برای فرماندهی پر صلابتت

چگونه باور کنم رفتنت را؟!

آنقدر در کوه ها و بیابان ها به دنبال شهادت گشتی

تا آخر تو را در آغوش گرفت

تو شهید زنده بودی

و حالا یارانت دورت را گرفته اند

قسم به حرمت حضرت مادر

برای هر قطره خونت باید هزینه ها بدهند

حاج قاسم، بشنو

"بسم الله القاسم الجبارین" را پشت بی سیم می گویند!

علم بر روی زمین نمی افتد

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

😭😭😭😭

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3703006/ختم-سوره-توحید-تقدیم-سردار-شهید

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

چرا ممنوعه؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

خدابه خانوادش صبر بده من ک امروز برای بار اول تو نی نی سایت شنیدم و دیدم معلوم بوده مرد خوبی بوده

یا رب بچه لازمم😔😔یارب نظری کن 🔹‏خود خارجیا وقتی یه چیز رو متوجه نمیشن میگن "هَن"بعد تو میگی What ؟؟بهشت زهرای نیویورک خاکت کنن ایشالا😂✋🔸پیاز داغ اینجوریه که تا پای گازی زل میزنه تو چشات میگه نمی‌پزم، تا روتو می‌کنی اونور میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم🙄🔹یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی😐😑🔸فرض کن ساعت ۹ شب میری مرغ ۳۶ تومنی بخری، وسط راه ۲۰۰ تومنم جریمه میشی! بعد میگن چرا ایرانیا افسرده شدن🚶🏻‍♂️🔹از شرایط ازدواج فقط اصرار فامیلو دارم😀🔸لنت ترمز چقد گرون شده!دوستان خواهش می‌کنم بیاین یه بار متحد باشیمکافیه یه ماه لنت ترمز نخوریمتا ارزون شهکسی از لنت ترمز نخوردن نمرده☺️🔹این ۹۹/۹/۹ دیگه گندش دراومد؛ روی ۰۰/۰/۰ برنامه ریزی کنید. شاید بگید ما که چنین تاریخی نداریم ولی این اشتباهه؛ تحویل سال‌ ۱۴۰۰ می‌شه شنبه ۳۰ اسفند ساعت ۱۳:۰۷ و بعد از ۱۳:۰۷ وارد سال ۱۴۰۰ می‌شیم و تا ساعت ۲۴ اون شب ما توی ۰۰/۰/۰ هستیم😏🔸گوینده بخش هواشناسی اخبار شدن هم شغل ایده آلیه. کلا ۳ دقیقه سر ظهر میای اونجا. نگا میکنی ببینی هوا ابریه میگی به نظرم امروز بارش داریم. ناهارم همونجا میخوری میری خونه😐👌