2777
2789

این دیگه کیه؟

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارحمتشکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چرا تاپیک برای تسلیت شهید سردار قاسم سلیمانی میترکه؟ 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

من ک توی اینستا فیلم و عکساشو ک دیدم اینقد ناراحت شدم ک بلند گریه کردم براش 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
من ک توی اینستا فیلم و عکساشو ک دیدم اینقد ناراحت شدم ک بلند گریه کردم براش 

اره واقعا خیلی ناراحت کننده بود تک بچم بود مامانش هنوز که هنوزم گریه میکنه بیچاره:(

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
این دیگه کیه؟

یه دختر۲۱ ساله که تومور داشت عملم شد اوکی بود همه چی ولی عفونت بیمارستانی گرفت تو سرش فوت شد تک بچه بود مامانش هنوز که هنوزه گریه میکنه عکساشو میزاره خیلی ناراحت کنندس

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�