2777
2789
عنوان

آبسه مقعدی یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 46489 بازدید | 45 پست

اگه آبسه مقعدی درمان نشه،تبدیل به فیستول پری آنال میشه،حتما باید جراحی بشه یا بوسیله لیزر یا جراحی سنتی ،هیچ راهی غیر از این نداره،

درگیر عشقی ام که عمرم کفاف نداد عکس شو میدم به پسرم
اگه یه زده بالاتر از ب اس ن باشه کیست مویی باید عمل کنه

آره دقیقا بالای باسنش اندازه جوش زیر پوستی دکتره گفت آبسه مقعدی وای یعنی کیست مویی حالا باید چیکارکنم بهش آب گرم بزنه اشکال نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا بالای مقعدش مثل جوش چندروز درد میکنه امروز ورم کرده بودو قرمز شده بود رفتیم دکتر گفت احتمالا ...

مرسی،اخه منم ی جوش کنار مقعدم دراوردم،انقد از زگیل تناسلی اینجا گفتن،میترسم زگیل باشه

از ذهن تا دهن فقط یک نقطه فاصله است..... تا ذهنت رو باز نکردی دهنت رو باز نکن...
اگه آبسه مقعدی درمان نشه،تبدیل به فیستول پری آنال میشه،حتما باید جراحی بشه یا بوسیله لیزر یا جراحی س ...

آخه خیلی کوچیک ب نظرت خودش خوب نمیشه با دارو بهش آنتی بیوتیک داده با پماد 

آخه خیلی کوچیک ب نظرت خودش خوب نمیشه با دارو بهش آنتی بیوتیک داده با پماد 

شاید خوب شه اگه نشد حتمن باید جراحی بشه واسه ی پسر من همینطوری بود جراحی کردم بیمارستان طبی کودکان

درگیر عشقی ام که عمرم کفاف نداد عکس شو میدم به پسرم
بتادين بريز تو تشت بشينه تو اب تا ترشحش خالى شه، چرا همونجا تخليه ش نكرد

بتادین الان ندارم خونه نمیدونم دارو داد گفت اگه دهن باز کرد پماد بهش بزن حالا نمیدونم با آب گرم بشورش اشکالی نداره؟؟

آره دقیقا بالای باسنش اندازه جوش زیر پوستی دکتره گفت آبسه مقعدی وای یعنی کیست مویی حالا باید چیکارکن ...

کیست مویه. شوهر منم داره باید عمل کنه .حموم می ره .اب می زنه ولی اخر باید عمل کنه

می شه دعا کنین 
کیست مویه. شوهر منم داره باید عمل کنه .حموم می ره .اب می زنه ولی اخر باید عمل کنه

آخه دکتر گفت آبسه مقعدی علامش هم تواینترنت خوندم مثل علایم شوهرمنه . واسه شوهرت عفونتشو خالی کرده ؟؟؟