2777
2789

بچه ك ندارم ولي من داداشم دير حرف زد.ولي اصلا هيچ كلمه اي رو اشتباه نميگفت!حتي جمله هاي خيلي كوتاهم گفت!اب بده

اين طوري.فقط قبل اين ك حرف بزنه ي جا گير  ميكرد اژير ميكشيد

گير گير گير گير!پشت سر هم ميرفتيم ميديديم بين مبل و ميز مثلا گير كرده😂

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم ۱/۵سالش ک بود ی چیزی رو میخواست من ندادم،الکی ادای گریه در آورد و نشست دستاشو گذاشت صورتش گفت ق ...

عزيزم😂😂😂😂😂

وای امشب فروشگاه رفاه بودم ابرومو برد

نوار خریدم هی بلند بلند میگفت مامان کیو میخای پوشک کنی من ک جیش نمیکنم من پوشک نمیخام حالا هی میگم پسرم شمارو پوشک نمیکنم میگه پس میخای کیو پوشک کنی بابارو😐😐😐🤔

ملتم همه داشتن نگا میکردن🙄

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

دخترم خیلی درست حرف می‌زد و خیلیم زود حرف زد. ۷ ماهگی زبون باز کرد. یه سالگی جمله‌های کوتاه می‌گفت. به بچه ۱۳ ماهه می‌گفتم بگو قسطنطنیه، می‌گفت. بگو لکوموتیو، می‌‌گفت.  

دو تا کلمه رو اشتباه گفت منو شوهرم انقد ذوق کردیم شهرداری رو گفت هَشداری، بهشتی رو هم گفت هِهِشتی. مام عشق می‌کردیم درستشو یادش نمی‌دادیم. ولی بعد چند روز خودش یاد گرفت. 😢

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
به آنشرلی میگفت آنشلیک  به نمیخوام میگفت اِدیخوام به محمد جواد میگه حاجی بابا  به حسین ...

😂😂😂😂

وای امشب فروشگاه رفاه بودم ابرومو برد نوار خریدم هی بلند بلند میگفت مامان کیو میخای پوشک کنی من ک ج ...

واي عالي بوووود😂😂😂راس ميگه بچه ديگه جيش نميكنه خوب😂😂