2777
2789
عنوان

چگونه چاق شویم

706 بازدید | 60 پست

من بچه شیر میدم دخترم الان ی سالشه بجز شیر خودم هیچی دیگه نمیخوره ک شیردهیم رو قطع کنم

اشتهام عالیه دو برابر ی ادم عادیم مخوریم ولی انگار ن انگار اصلا وزنم زیاد نمیشه آزمایشم دادم هیچ مشکلی نداشتم چیکار کنم

ینی هیچ کس راهی بلد نی

خواهشا لایکم نکنید😭🙆‍♀️🤦‍♀️🙏

احتمالا جذب روده هات پایینه بهت هومیوپاتی رو پیشنهاد میکنم .امضامو بخون 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو شیردهی همینه 

سخت نگیر 

۱ سال دیگه صبر کن 

ابجی منم دخترش ۱ سالشه شرایطش دقیقا مث شماست ولی وزنش ثابت ۶۰ مونده 

با اینکه خیلی اشتهاش خوبه و خیلیی اجیل و میوه میخوره هرروز 

هعی خواهرررر من ک خسته شدم دیگ ازدست لاغری

امروز عموی شوهرم باخانوم وبچش از یجای دور اومدن مهمون خونه مادرشوهرم ،زنعموعه تامنودید گف وای چرالاغرشدی باز .منم گفتم همینجوری بودتوعروسیمم خب

گف نه بخدا لاغرشدی معلومه قشنگ

ازحرفش ناراحت نشدما خیلی خانوم متشخصیه ولی خیییلی غصه میخورم یه چاق شدن مگ چیه اخه خدا

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
چون شیر میدی نه اگر شیر نمی‌دادی یه قرص بهت معرفی میکردم

واس من معرفی کن عزیزم 

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
چون شیر میدی نه اگر شیر نمی‌دادی یه قرص بهت معرفی میکردم

بگو ببینم😀

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺

منم بدنم ورزشکاریه ولی با لباس هرکی ببینع میگه  لاغری..... وزنم اصلا تکون نمیخوره... از اون ور میخام همسرمو ترغیب کنم که رژیم بگیره واسه همین غذا های پرکالری نمیخورم منم.... شده برام سوهان روح

جین سینگ اگه بتونی اصلشو پیدا کنی و پودر چاقی الوورا اونیکی  قرصم از ابجیم میپرسم بهت میگم صددر ...

قرص چاقی اگ بدونی چقدخوردم...باورکن بدنم داغون شده بود ایمنی بدن نابودمیشه ها ..زانودردگرفتم چون مفصل هاروازبین میبرن اون قرصا.چندمدل ومارک استفاده کردم چاق شدم قششنگ ولی بازگشت داشت

الان عکس جعبه  قرصه رو میفرستم

ممنوننننننن😃

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺