2777
2789
عنوان

کممممممک😫😦

145 بازدید | 17 پست

سلام خانوما میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم من تازه بله برون کردم.

واسه اولین بار خانواده عشقم دعوتمون کردن واسه شام انقدر استرس دارم😂

خوب وبدواصلا نمیتونم تشخیص بدم

من چی باید بپوشم ینی باخودم لباس ببرم یا ن؟ضایع نیس😳اگه هست بامانتو بشینم؟

کمک کنم موقع سفره جمع کردن یا انداختن؟چون فقط ی خواهرداره عشقم اونم دبیرستانیه یا بشینم اصلا کمک نکنم

توروخدا ب داد من برسین😂

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بعد بله برون هم مهمونی خونه شوهر میرن؟

بچه که بودم با خودم می گفتم بزرگ که شدم من دنیا رو تغییر میدم نوجوان که شدم فهمیدم دنیا خیلی بزرگه گفتم پس من کشورم را تغییر خواهم داد در جوانی گفتم کشور بزرگه شهرم رو تغییر میدم به میانسالی که رسیدم گفتم محله ی خودم رو باید تغییر بدم حالا که پیر شدم میفهمم تغییر باید از خودم شروع میکردم اگه خودم تغییر میکردم میتونستم اول خانواده و بعد محله و شهر و کشور و دنیایم رو کم کم دچار تحول کنم  

بنظرم بلند نشو انقد بعدش باید کمک کنی ک از الان نمیخاد کار کنی بنظرم زشته  اصن بری اشپز خونه .

من لباس میبرم  ولی خب بستگی داره اونا چجورین و چجور میپسندن  خیلیییی نخند ، شوخی نکن زیادی لبخند داشته باش خیلی با وقار 

شومیز بادامن کوتاه خوبه؟صندل چی باخودم ببرم ضایع نیس؟

بستگی به خانواده همسرت داره خب هر جپچی فکر میکنی لازمه بردار ولی رو نکن فوقش استفاده نمیکنی... ولی سخت نگیر مثله خونه خودتون باش یکم مرتبتر

عزیزم لباس ک باید عوض کنی لباس مهمونی بپوشی شیک و پیک این از این

و برای سفره انداختن برو بگو کمک اگه نیاز دارید اطلاع بدید یا بگو میتونم کمکتون کنم یا کاری هست ب من بگید اگه گفتن ن ممنون و این حرفا برو بشین مث خانوما سرجات اگرم گفتن مثلا فلان کارو بکن درحد توانت انجام بده 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
مانتو مجلسی بپوش بازم بستگی نوع پوشش شما و خانواده عشقت بستگی داره،حالا یه دست کوچیکی هم بندازی به س ...

میگم ن باحجابیم ن بی حجاب😁کلا متوسطیم هردو طرف

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
ینی لباس باخودم ببرم؟

بله حتما بعد برو تو اتاق و لباستو عوض کن

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️