2777
2789
عنوان

خشونت خانگی

226 بازدید | 16 پست

سلام . من یه مشکل اساسی با همسرم دارم. همسرم بشدت فحاش هست و به منو پدر و مادرم و همه فامیلم فحش میده. حتی بعدش که آروم میشه هم میگه خوب کردم و عذر خواهی نمی کنه. از طرفی بر خلام من که اصلا فحش نمیدم و برخورد فیزیکی نمی کنم ، اون مدام منو میزنه و فحش میده. جوری که آخرین بار ساعت 2 شب منو حسابی کتک زد و از خونه بیرون انداخت. 

اگه پلیس نبود نمی تونستم برگردم داخل خونه.

حالا رفتم به اتهام ضرب و شتم شکایت کردم و پزکی قانونی هم تایید کرده جراهاتم رو.

با این وجود همسرم رو دوست دارم. چکار کنم بهتره بنظرتون ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بدبختن آدمایی مثل تو که بعد این ذلت میان آخر پست هاشون مینویسن "با این وجود همسرم رو دوست دارم" ...

آخه خیر سرم با هزار امید و ارزو زن گرفتم که خوشبختش کنم. همه دارو ندارم رو باهاش نصف کردم. خونه ، حساب بانکی و ... . اما متاسفانه بهم ثابت کرد جواب خوبی چنگ و دندونه

متاسفانه منظورم از همسر ، خانومم هست

🤤🤤🤤🤤

خدایِ خوبم سلام،ومن به عادت همیشگی ام، پر از حرفم برایت،حواست را کمی به من میدهی امشب!؟مرا ببخش که لبریز شده ام از شکایت؛برایِ روزگارِ مردمم؛که می بینم حالشان خوب نیستو کاری از دستم بر نمی آید،برایِ معصومیت هایی؛که بی رحمانه،قربانیِ رذالت می شوند،بچه که بودم دنیایت قشنگ تر بود،با دنیایت چه کردند؟!مهربانا؛تویِ دلت چه می گذرد؛وقتی این روزهایمان را می بینی؟!من به جایت بغض می کنم،من به جایت اشک می ریزم،فدایِ نگاه کردنت،تو فقط تماشا کن،خدا که گریه نمی کند!!خدا قوی تر از این حرف هاست!ما که خدا نیستیم،ما زود بغضمان می گیرد،ما زود کم می آوریم،خودت که می بینی!این گره هایِ کورفقط با دستانِ تو باز می شود!تمامِ دلخوشیِ این روزهایمان تویی،جز تو فریاد رسی نداریم!جانِ تمامِ پاکی ها؛می شود کمی بیشتر هوایمان را داشته باشی؟!‌از تو چه پنهان؛اوضاعمان هیچ جوره خوب نیست!
شما آقا هستی ؟!  بعد خانومت 2 ساعت کتکت زده ؟!

بله ، فقط برای اینکه واقعا معتقدم کسی حق نداره روی همسرش دست بلند کنه. اما همه مراجعی که تا حالا مراجعه کردم بهم میگن باید میزدمش . ولی من واقعا دلم نمی خواد کسی رو بزنم

شما آقا هستی ؟!  بعد خانومت 2 ساعت کتکت زده ؟!

از اون حرفا بود 🙄

خدایِ خوبم سلام،ومن به عادت همیشگی ام، پر از حرفم برایت،حواست را کمی به من میدهی امشب!؟مرا ببخش که لبریز شده ام از شکایت؛برایِ روزگارِ مردمم؛که می بینم حالشان خوب نیستو کاری از دستم بر نمی آید،برایِ معصومیت هایی؛که بی رحمانه،قربانیِ رذالت می شوند،بچه که بودم دنیایت قشنگ تر بود،با دنیایت چه کردند؟!مهربانا؛تویِ دلت چه می گذرد؛وقتی این روزهایمان را می بینی؟!من به جایت بغض می کنم،من به جایت اشک می ریزم،فدایِ نگاه کردنت،تو فقط تماشا کن،خدا که گریه نمی کند!!خدا قوی تر از این حرف هاست!ما که خدا نیستیم،ما زود بغضمان می گیرد،ما زود کم می آوریم،خودت که می بینی!این گره هایِ کورفقط با دستانِ تو باز می شود!تمامِ دلخوشیِ این روزهایمان تویی،جز تو فریاد رسی نداریم!جانِ تمامِ پاکی ها؛می شود کمی بیشتر هوایمان را داشته باشی؟!‌از تو چه پنهان؛اوضاعمان هیچ جوره خوب نیست!
از اون حرفا بود 🙄

فکر می کنید چون توی تلوزیون نشون نمیده یا کسی در موردش حرف نمیزنه ، خشونت خانگی علیه مردا نیست ؟!! یه سرچ کنید می بینیید که بیشتر خوشنت خانگی علیه مرداست. 

حالا جدا از اینکه بحث زن و مرد راه بیوفته ، پیشنهادی ندارید ؟

حرفات چه راست چه دروغ ما باور نمی‌کنیم 😊😂