2777
2789
عنوان

بچه ها ب نظرتون بدبخت شدم

741 بازدید | 24 پست

بچه ها امروز یه شماره بهم زنگ زد گفت که آقایی داره گوشی میخره که با شماره تلفن من ثبت شده درصورتی که من اصلا پارسال گوشی نفروختم گفتم بهش گفت که حالا یه بنده خدا میخواد به نام بزنه کد که بهتون ارسال شد پیامک کنید بهم هر چند دقیقه یه بارم زنگ میزد میگفت ارسال شد یا نه منم گفتم که ارسال نشده که گفت*7777*100# رو بگیر کدش رو بهم بده منه احمق هم کد خودم رو بهش فرستادم الان شوهرم اومده خونه بهش گفتم قاطی کرد سرم که چرا این کارو کردی کلاه برداری بوده از سادگیت سوء استفاده کردن چرا کد رو دادی حالا زنگ زدم 110گفت صبح زنگ بزن به پلیس فتا به نظرتون کلاه برداری بوده بدبخت شدم یعنی😖😖

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

تورو خدا اگه چیزی درمورد کد همتا طرح رجیستری میدونید بهم بگین

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

یعنی بدبخت شدم رفت😑

خب اره دیگه به نام شما شاید گوشی قاچاق کنن... حالا ان شالله زیاد مهم نیست ولی حتما پیگیری کن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چ خنگی

خنگ واسه یه دقیقه امه

یا خودتو زدی به سادگی یا مارو اسکول کردی ادم عاقل ورمیداره هر کی بهش زنگ زد جوابشو میده... اونم بهت گفته برای چیه.. با خودت نگفتی کیه چیه... یا لااقل میگفتی اقای محترم من که گوشی نمیخام بخرم .....

نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ...  برای حاجتم صلوات...

نباید اعتماد میکردی عزیزم.مخصوصن تو که گوشیی نفروخته بودی.من وقتی یکی بهم زنگ میزنه ناشناس بر میدارم حرف نمیزنم اگه زن بود اگه شناختمش کامل صحبت میکنم.اگه مرده فوری میزارم لیست سیاه شماره رو میدم به همسرم

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

حالا شوهرم زنگ زده به اون شماره میگه شما میخواستی گوشی بخری مرده میگه نه میخواستیم سیم کارت جابجا کنیم از کد شما هم استفاده نکردیم

بی زحمت رمزه دوم کارت بانکتون ب من بدین میخوام یکم پول بریزم ب حسابم 😩😅

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.