2777
2789
عنوان

واقعا مهمونی زنونه رفتن اعصاب میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان ۱ساله ک ناامید شدم از بچه دارشدن و تیکه های اطرافیان شروع شده ازمهمونی رفتن بدم میاد ....الانم چندتا دوستام و شوهراشون سرزده اومدن خونمون همش دارن از بچه هاشون میگن ...هی میگن یکی بیار انگار دست خودمه ...دلم میخواد همشونا خفه کنم

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

پسرمو اذیت می‌کنی؟ یعنی چی؟ مگه بچه فقط مال توئه؟ شوهرت اگر پدر بچه‌ست طبیعتا باید مشارکت داشته‌باشه تو تمام مراحل رشدش. چه شب‌بیداری، چه تعویض پوشک، چه تربیت در آینده.

بچه دو تا والد داره، مسئولیت نگه‌داریش هم به عهده‌ی هر دو باید باشه. اگر غیر از این باشه ظلم در حق توئه. تن نده به این ظلم.

با شما از زخمی سخن می‌گویم برآمده از نیزه‌های نادانی و ما همه قربانی آنیم؛ کسی دوستدار حقیقت نیست، همه دوستدار مصلحت‌اند...بهرام بیضایی💔

مادرشوهرم که تو جمع اینجوری حرف زد کم مونده بود اشکم دربیاد

خودش که ذره ای کمک حالم نبود، حالا پسرش شعور داره و کمک میکنه اونجوری میگه

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
اخخخ اره من خيلي دارم كنترل ميكنم اشكم نياداااا از بس زخم زبون ميزننن

مثل من باش از بس بدی دیدم یاد گرفتم از هرکس خوشم نمیاد مستقیم بهش میگم برو بیرون یا جوابشو نمیدم ذره ای ارزش ندارن فکرتو درگیرشون کنی 

پس بیاییم خودمونم موقع حرف زدن ببینیم حرفامون کسی رو ناراحت نمیکنه و چه اثری روی طرف مقابلمون میزاره 💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
منم الان ۱ساله ک ناامید شدم از بچه دارشدن و تیکه های اطرافیان شروع شده ازمهمونی رفتن بدم میاد ....ال ...

حق داری

یا روحیه رفتم، با سردرد برگشتم

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
مثل من باش از بس بدی دیدم یاد گرفتم از هرکس خوشم نمیاد مستقیم بهش میگم برو بیرون یا جوابشو نمیدم ذره ...

خب مشكل اينجاست مستقيم نميگن اين مدلي كه به در ميگن ديوار بشنوه غير مستقيم دل ادم و بد ميشكنن