2777
2789
عنوان

خرج باید چجوری تقسیم بشه

71 بازدید | 9 پست

مثلا دیت رفتنی من میگم نصف نصف ولی از طرفی اون از یه شهر دیگ اومده بود کلی خرجش شده بود غذارو اون داد بقیه چیزا رو من دادم(جایی ک رفتیم برق نبود گفت اگ میشه نقد بدید منم چون نقد داشتم دادم اصلا قرار بود همه رو اون بده من بزنم ب کارتش بعدا)اونقدرم نشد الان زد ب کارتم بنظرتون برگردونم یا زشته چون من خودم از اول گفتم دوست ندارم اون حساب کنه چون من خودم شاغلم گفتم نصف نصف ولی اون کلی هزینه راهش اینا شد نمیخواستم اینو بگیرم ازش شماره کارتم بهش نداده بودما چون بلو بانک دارم اونم داره با شماره تلفنم شماره کارتم پیدا میکنه تو بلو بانک 

حالا من گفتم به هرحال اون مرده برای اینک بهش بر نخوره بر نگردونم تولدش یه کادو خوب براش بگیرم

حالا بنظر شما باید چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.