2777
2789
عنوان

با شوهر بهانه گير چكار كنم؟

160 بازدید | 11 پست

نميدونم چشه يه مدته خيلي بداخلاق شده سر هر موضوعه مسخره اي داد ميزنه ميگفت سند خونه مامانتو بده باهاش وام بگيرم مخالفت كردم از اون موقع با يه من عسلم نميشه خوردش  من اصلن بحث نميكنم باهاش ميگم اعصابش خورده صدام در نمياد تا اروم بشه ولي هم هفته ي پيش هم امشب گفت برو خونه مامانت منم حوصله بحث ندارم جمع كردم اومدم ولي اخه واقعا تا كي دندون رو جيگر بذارم؟

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بهانه اش همون سند خونه است هرگز یه همچین کاری نکن ممکنه وام بگیره وپرداخت نکنه وشما میمونی وقسط ...

نه همون موقع گفتم اينمار اشتباهه گفت تو به من اعتماد نداري گفتم نه ندارم حالا اين يه جمله رو كرده پيرهن عثمان

.
نميدونم والا امكانش هست ولي خيلي افسرده س

ببین عزیزم بهش بگو تا سند خونه پدر و مادرت هست چرا سند خونه مامان من؟بعدش هم به مامانت بسپر بکند خودشون رو سند خونه وام گرفتن دیگه نمیتونند وام بگیرند.حالش درست میشه.بهش زمان بده ببین چکار میکنه

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍
وقتی اونا نمیدن پس چطوری از خانواده شما توقع داره

چون ارث باباشو از من ميخواد جديدن با من طوري حرف ميزنه انگار با قاتله باباش حرف ميزنه هر چي من ارومترم اون روز به روز هارتر ميشه

.