2777
2789
عنوان

چیکار کنم ☹

155 بازدید | 24 پست

سلام 

من زمانی ک ۱۷ سالم بود با یه آقایی دوست شدم که خوب از همه نظر هم مورد پسند هم بودیم 

بعد رابطه دوستی ما تا ۳ سال ادامه داشت 

و بعدش ک کات کردیم ایشون ازدواج کرد 

منم سعی کردم فراموشش کنم 

الان باز برگشته و هر روز داره ازم خواهش میکنه برگردم 

حتی اومد جلوی خونه 

در صورتی ک نامزد داره 

من نمیدونم چیکار کنم 😑

بهش گفتم برو ولی گوش نمی کنه 

بگم ک من خیلی دوسش داشتم و واقعا نتونستم فراموشش کنم ولی خب دوست ندارم زندگی کسی هم خراب شه 

نمیدونم بهش چی بگم بره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دوستت داشت نمیرفت با یکی دیگه...از کجا معلوم باز دوسال دیگه فیلش یاد هندستون نکنه؟؟؟جونی وغرورت رو حروم نکن

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

خیلی محکم واستا بگو گمشو لطفا . اگر تو رو میخواست مطمعنا میومد تورو میگرفت الان باز اومده دنبال دردر و دور دور و باز ولت کنه تهدیدش کن بگو اگر یه بار دیگه بیای اینجا یا دنبالم باشی کل طایفه زنتو در جریان میذارم . هیچ وقت پا رو زندگی هیچچچچچ زنی نذار که دنیااااا بدجور گرده

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

برو به زنش بگو خودش میدونه چیکارش کنه بیشعورو توام مطمئن باش اگه تورو میخاست ازدواجشو به هم میزدذالان فقط حوصلش سر رفته سرگرمی میخاد ارزش خودتو بدون این لاشی چه چیز خاصی داره که تو نتونستی فراموشش کنی؟ 

ARE YOU DUMB?? ...STUPID