2777
2789
عنوان

چیکار کنم ☹

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 24 پست

ازدواج کرد ، جدا شد ، الان نامزد داره ؟ با منظورتـ همون همسرشـ ه ¿¡

بیا راحتـ باشیمـ ، تو چندان بی میل هم نیستی ، آره ¿¡ :) 

چون در اینجور موارد ، رفتار صحیح ، کاملا مشخصـ ه 

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد کرده  حتی حلقه دستش بود  من چیکار کنم  گفتم بهش کارت خیانته میگه نمیتونم فر ...

ببخشیدا گوووووه خورد اون اگ اونقد دوست داشت نمیرفت خواستگاری اصلا چ برسه نامزد کرده و کار از کار گذشته 

به هیچچچچ وجه بهش محل نزار ینی سگ محلش کن بگو یبار دیگه ببینمت به زنت میگم

توروخدا باعث خرابی زندگی همنوعت نشو 

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

من نمیدونم چجور نامزدی ک ساعت ۱۲ شب ب من زنگ میزنه 

تو واتساپ پی ام میده 

اس میده 

میاد جلو خونه 

واقعا نمیدونم چرا نامزدش بهش شک نمیکنه

اسم منم سیو کرده عشق زندگیم

نمیخوام زود قضاوت کنم ولی کسی میلش نباشه خودش میدونه چجوری پاشو ببره

عزیزم من عاشقش بودم 

الان ولی ن ولی خب هنو دوسش دارم 

ولی باز زندگی اون دختر واسم مهم تره 

نمیخام زندگیش و خراب کنم وگرنه کاری نداشت برام 

عزیزم من عاشقش بودم  الان ولی ن ولی خب هنو دوسش دارم  ولی باز زندگی اون دختر واسم مهم تر ...

به این فک  کن کیو دوس داری؟ کسی که تورو گذاشت کنار رفت سراغ یه زندگی جدید!!!! اگه دوستت داشت که به قیمت جونشم بود پات میموند...

االان با عقلت تصمیم بگیر نه قلبت

خواهشا پسش بزن اونم خیلی جدی

تو هنوز اول راهی بهترینا در انتظارته

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

نمیدونم واقعا چرا دختر باهاش ازدواج کرده 

میگه من تا آخر عمر باهات میمونم 

زنمم برام مهم نیس مهریشو میدم بره 

خیلی دیوونس 

تصمیم گرفتم اصلا از تهران برم 

نمیدونم واقعا چرا دختر باهاش ازدواج کرده  میگه من تا آخر عمر باهات میمونم  زنمم برام مهم ...

تورو خدااااا گولشو نخور. بدبخت میشی میدونم دوستش داری شاید هم هیچ وقت فراموشش نکنی ولی اگه باهاش دوباره رابطتو شروع کنی ده برابر بیشتر ضربه میخوری. بهش فرصت بده ۳ ماه . بگو اگه نامزدتو نمیخوای طلاقش بده و بیا خواستگاری من وگرنه هیچ صحبتی با هم نداریم. واقعا محکم باش همش دست خودته. ولی خواهشا منطقی باش.