2777
2789
عنوان

هزینه پرستار کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 14535 بازدید | 56 پست
ب ساعت هاش ربط داره و رفتار کودک بگو سه روز اول ازمایشی نگه میدارم  اگ بچه ارومی بود کمتر بگو ...

بهش گفتم اول مبلغ رو میگیرم میترسم بزنن زیرش یا ندن منم ب پولش نیاز دارم نمیدونستم هزینه پرستاری از بچه انقدر بالاس میخواستم بهشون۶۰۰بگم

متولد ماه مهر،چاوشیست(محسن چاوشی)

اینم مد نظر داشته باش ک پرستارهای روزانه ک صبح تا غروب میرن خونه طرف مثلا یک و نیم میگیرن 

صبحانه نهار و میوه و...اشون خونه کارفرماس 

البته خب کرایه هم میدن و کلی وقتشون صرف رفت ووامد میشه باید ب همه جوانبش فکر کنی و ی قیمت منصفانه بگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور قبول کردم بچه رو بیارن خونه شما جای تعجب داره نزدیکین بهم؟ میشناسن شما رو

نه نمیشناسن من اگهی زدم نگه میدارم خیلیا اینکار میکنن چون بچه تو مهد مدام مریض میشه و ساعتشم کمه اینا از صبح تاشب نیاز ب پرستار دارن منم خودم بچه کوچیک دارم همبازیش میشه خودمم نمیتونم بیرون سرکار برم این بهترین شعله مخصوصا اینکه صبرم زیاده

بهش گفتم اول مبلغ رو میگیرم میترسم بزنن زیرش یا ندن منم ب پولش نیاز دارم نمیدونستم هزینه پرستاری از ...

کدوم شهرین؟ ب چنتا شرکت پرستاری زنگ بزن یجوری وانمو کن خودت کودک داری و میخوای پرستار بگیری ببین قیمتا چطوره

اینم مد نظر داشته باش ک پرستارهای روزانه ک صبح تا غروب میرن خونه طرف مثلا یک و نیم میگیرن  صبح ...

اره باید قیمت منصفانه بگم چون بار اولم هست هم تجربه میشه هم کمک خرج منه هم برای بچمم خوبه تنهاس، طرف فعلا برای دوماه فقط میخواد موقته

نه نمیشناسن من اگهی زدم نگه میدارم خیلیا اینکار میکنن چون بچه تو مهد مدام مریض میشه و ساعتشم کمه این ...

اره خیلیم خوبه فقط ی قراداد بنویس حتما بده بیرون چاپ کنن امضاش کنین فردا ی بامبولی برات در نیارن ....

قشنگ قید کن ک پرستاری و قراره بیارن خونتون و با چ هزینه ای و از چ تاریخی و ..مدارکشونم چک کن بچه خودشون باشه چون دفعه اولته این حرفا  رو بهت میگم ناراحت نشی یوقت

کدوم شهرین؟ ب چنتا شرکت پرستاری زنگ بزن یجوری وانمو کن خودت کودک داری و میخوای پرستار بگیری ببین قیم ...

مشهدم شماره ندارم ولی شرکتها قیمتاشون بالاس من میخوام پایین بگم چون بار اولمه

اره خیلیم خوبه فقط ی قراداد بنویس حتما بده بیرون چاپ کنن امضاش کنین فردا ی بامبولی برات در نیارن ... ...

چ جالب اصلااا ب این چیزا فکر نکرده بودم، حالا باید فکر کنم قرارداد چی بنویسم نه اتفاقا هرچی لازمه باید بدونم

مشهدم شماره ندارم ولی شرکتها قیمتاشون بالاس من میخوام پایین بگم چون بار اولمه

اره منم نمیگم بالا بگو گفتم قیمتا دستت بیاد مثلا اگ دیدی شرکتا بین یک تا یک و نیم میگن 

تو یک و دویست بگو ...

چ جالب اصلااا ب این چیزا فکر نکرده بودم، حالا باید فکر کنم قرارداد چی بنویسم نه اتفاقا هرچی لازمه با ...

خب نمیشه ک رو هوا همینجوری ی بچه رو خونت راه بدی 

اونام حتماااا همینجوری بی مدرک بچه بهت نمیسپرن ک ...

شاید اونا خودشون قرار داد داشته باشن حواست باشه دقیق بخونی بعد امضاش کنی ...

میخوای قبل اینک بیان راجع ب قرار دادم باهاشون حرف بزن بگو من میخوام کارم قانونی باشه و محکم 

چون شهرستانین قیمتا مث قیمتی ک من گفتم فکر نکنم باشه ما تهرانیم اخه ...

خب نمیشه ک رو هوا همینجوری ی بچه رو خونت راه بدی  اونام حتماااا همینجوری بی مدرک بچه بهت نمیسپ ...

اره منطقی میگید شما باید امروز ی قرارداد تنظیم کنم اینم نشد مورد دیگه اماده داشته باشم