2777
2789
عنوان

خیلی نا امید شدم😔😔

201 بازدید | 20 پست

بچه ها ظهرتون بخیر💙

من خیلی نا امید شدم چون مشکلات خیلی زیادی مخصوصا از طرف خانواده دارم

چند ماه پیش با ذوق و شوق رفتم برای گواهی نامه اقدام کنم

مربیم گفت کارت خوبه قبولی فلانی مشکلی نداری

هر سری یه بدشانسی اوردم یا یارو گفته لاغری یا گفته ضعیفی

بچه سال هم میزنه قیافم همه میگن سر اونه

فک کنید آئین نامه رو دفعه اول از بین ۵۰ نفر قبول شدم فقط سه نفر بودیم ک قبول شدیم....

شهدی رو الکی الکی ردم کردن دیگه بعدش اعتماد به نفسم از دست رفت و خراب کردم😔😔

نمیدونم چرا دخترا رو تو گواهی دادن اذیت میکنن

من خیلی خجالت میکشم هفته بعد برم برای امتحان

دیگه دوست ندارم برم چون خیییلی رد شدم😔😔

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مگه چن بار رد شدی؟

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی الکی رد نمیکنن همچین چیزیو تلقین نکن عزیزم پس چرا منو رد نکردن؟ تمرین بیشتر کن

ببین من دفعه اول ک رفتم یارو همه کسایی ک دفعه اولشون بود رو رد کرد

بعد مشکل خاموش کردن پیدا کردم رفتم تمرین کردم قشنگ رفع شد

فککک کن یه بار رفتم دنده عقب گرفت بعد پارک دوبل بعد برگشت گفت یکم برو عقب تر

دره ماشینو باز کرده بود ببینه فاصله تا جدول چقدره 

منم از ایینه نگاه کردم یکم رفتم عقب گفت نهههه تو دوهزاریت نیوفتاد دستتو بزاری پشت صندلیم😑😑

جدیدا پسرا رو هم دارن رد میکنن اونایی ک حس میکنن از قبل رانندگی بلد بودن و خیییلی تسلط دارن

ن موارد زیادیو دیدم ک خانومارو الکی رد کردن فقط بابت اینکه خانومن

من ندیدم

من با ۳ تا دختردیگه هممون اولین دفعه بودیم فقط من قبول شدم 

واقعا با چشم دیدم که الکی رد نمیکنن چون اونا که رد کرد داغوووووون بودن تازه اومدن پایین به بقیه میگفتن الکی ردم کرد😐

من ندیدم من با ۳ تا دختردیگه هممون اولین دفعه بودیم فقط من قبول شدم  واقعا با چشم دیدم که الک ...

ن عزیزم بعضی از آقایون رانندگیه خانومارو قبول ندارن ب خاطر همین ردشون میکنن

چرا باید الکی رد کنن خصومت ک ندارن😐 منم دفعه دوم قبول شدم...هرکی رد میشد میگف الکی ردم کرد😐 پ چرا مارو الکی رد نکرد

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ن موارد زیادیو دیدم ک خانومارو الکی رد کردن فقط بابت اینکه خانومن

با اینکه پسرا خیلی سوتی دادن 

خداشاهده یه پسره بود اونروز دخترا و زنا رو مسخره میکرد میگفت شماها رد شدید

گفتم دفعه اولته ک داری پز میدی؟ گفت اره

گفتم خببب پس

رفتش زد به درخت😐😐😐😐 من اصلا همچین سوتی تو خانوما ندیدم خیلی محتاط رانندگی میکنن

چرا باید الکی رد کنن خصومت ک ندارن😐 منم دفعه دوم قبول شدم...هرکی رد میشد میگف الکی ردم کرد😐 پ چرا ...

نه عزیزم منم ایراد داشتم رفع کردم

یه بار ک اصلااا نذاشت من پارک دوبل کنم افسره

چند نفریم ک سنشون کم بود نذاشت پارک دوبل کنن گفت ضعیفید ردید

گفتم اشکال نداره میرم تمرین میکنم

رفتم اون جلسه پارک دوبلم صاف بود طرف درو باز کرد ببینه چهل و پنج سانت فاصله تا جدول هست یا ن

نگاه کرد گفت خوبه بعد گفت یه ذره برو عقب تر

رفتم یکم عقب برگشت گفت نه دوهزاریت نیوفتاد از ایینه نگاه نکن دستتو بزار پشت سر من

گفتم اخه برا یه ذره؟؟؟

من فک کردم ماشین کجه