2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه ۱۰ ماه دارن🙏

36 بازدید | 4 پست

سلام لطفا اگه میتونید کمک کنید من از ماه پیش قطره میم به پسرم میدادم الان یه مدته نمیخوره البته خودم هم سهل انگاری کردم🙄 الان چند وقته شدید بی حوصله و کم اشتها شده دندون هم در آورده تقریبا یه ماهه. 

خداوند پیشاپیش من گام برمیدارد وراه را برای من هموار میسازد..   مادر دو کودک و شاغل وخانه دار پراز مشغله و مسولیت 💪🙄😊🤗👨‍👩‍👧‍👦

الان تو یه کانال خواندم  بی قرلریش ممکنه از کمبود آهن باشه خواستم بپرسم شما چه قطره ای دادید که هم طعمش خوب باشه و هم دندون رو سیاه نکنه؟

خداوند پیشاپیش من گام برمیدارد وراه را برای من هموار میسازد..   مادر دو کودک و شاغل وخانه دار پراز مشغله و مسولیت 💪🙄😊🤗👨‍👩‍👧‍👦

کسی قبلا بهم گفته بود روغن هسته انگور سیاه از داروگیاهی گرفته میگفت مثل قطره آهن هستش ولی دندان رو سیاه نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیپوزوفر میدم  عالیه  وقتی میدم گریه میکنه میگه بیشتر بده

ممنون از راهنماییت ۰