2777
2789
عنوان

همدانی داریم اینجا؟؟؟

550 بازدید | 28 پست

خبر دارین بیمارستان بوعلی سزارین اختیاری انجام میده یانه؟

من زنگ زدم پرسیدم گفت به هیچ عنوان اختیاری انجام نمیدیم ولی من شنیدم ک انجام میدادن تا پارسال

درسته ک جریمه شدن بخاطر سزارین زیاد و الان انجام نمیدن؟😥

👪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از کرمانشاه میخوام برم دکتر ندارم اونجا😔

بیمارستان بیستون کرمانشاه

دکتر نان کلی ولی باید بتونی با پول راضیش کنی 

بعد از بیمارستان اسم دکترهای زنان نشون رو بپرس 

ببین کدوم بهتره 

الان انجام نمیدن مگر اینکه قبلش از روانپزشک نامه گرفته باشی. البته دکتر من دکتر ربیعیه گفت بهم اجازه نمیدن انجام بدم شاید دکتر مساعد یا یزدانفر انجام بدن. باید بری مطبشون ازشون بپرسی

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103
بیمارستان بیستون کرمانشاه دکتر نان کلی ولی باید بتونی با پول راضیش کنی  بعد از بیمارستان اسم ...

انجام نمیدن من سکه هم دادم سکه م رفت هیچکارم انجام ندادن برام😥

تنها راه تهران یا همدانه دیگه واسه ما کرمانشاهیا

👪
آره اون موقع انجام میدادن الانو میخوام بدونم آخه زنگ زدم گفتن نه اصلا

دکترت باید نامه بده بهت برای سزارین.

دکترت کیه؟ من یکی از دوستام که دکتر ربیعی دکترش بود بهش گفت نامه فوبیا از روانشناس بگیر.

اگه واقعا مایلی سزارین کنی برو پیش دکترت بپرس و بعدش برو پیش یه روانپزشک نامه فوبیای زایمان طبیعی بکیر بعد ببر پیش دکترت و ازش نامه بگیر برای سزارین. 

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
الان انجام نمیدن مگر اینکه قبلش از روانپزشک نامه گرفته باشی. البته دکتر من دکتر ربیعیه گفت بهم اجازه ...

پس مثل کرمانشاه شده دیگه دست دکترا نیست افتاده دست کمیسیون پزشکی بیمارستان ک اوناهم کسیو تایید نمیکنن من اینجا پول دادم پولم رفت ردمم کردن الان دیگه کلا تو اون بیمارستان با بهانه یا بی بهانه هیچ دکتری نمیتونه سزارینم کنه🙁در این عوضی شدن این بیمارستانا

👪