2821
2789
عنوان

سلام دوستان،من برای اولین بار

244 بازدید | 12 پست

دیروز اسم شهید سید مجتبی علمدار رو از زبان یک معلم شنیدم که میگفت زندگیم و سلامتی بچم رو از واسطه قرار دادن این شهید بزرگوار دارم حتی اسم کاربری شو تو تل و اینستا علمدار گذاشته

کسی تا حالا شهید علمدار رو واسطه

کرده حاجت گرفته باشه

لطفا تجربه هاتون رو بگید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم شهدا همشون حاجت میدن وقتی خالصانه چیزی ازشون بخوای

اگر  شما این اسم رو دیروز شنیدی مطمئن باش که اون معلم واسطه بوده برای اینکه شما اون شهید رو بشناسی و بهش متوسل بشی ان شالله

چرا نداشته باشن؟

اینکه شهدا کار والایی انجام دادن و ثواب کارشون پیش خداوند محفوظ هست درسته اما شهدا امام معصوم وبی گناه نیستن ک بخوان برای ما پیش خدا واسطه بشن

این نظر شخصیه منه

خودم برای شهدا خیلی ارزش قائلم گاهی سر مزارشون میرم فاتحه میدم حس خوبی دارم اما بنظرم نمیتونن واسطه ما پیش خدا بشن

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔
اینکه شهدا کار والایی انجام دادن و ثواب کارشون پیش خداوند محفوظ هست درسته اما شهدا امام معصوم وبی گن ...

بله میتونن من خودم از واسطه کردن شهیدی از اقوام خیلی حاجت گرفتم مادرم هم همینطور

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز