2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی خانمی تاپیک زده بود که دوست پسرم چند روزه رفته و دلیلشم نمیدونم ولی من میخوام براش تولد بگیرم چی بهش بگم که همون دفعه اول قبول کنه و بیاد و نه نگه بعد انگار یکیو جای ممد اشتباه گرفته پسره هم فاطی گمشده ای داشته تو سایت 

ی خانمی تاپیک زده بود که دوست پسرم چند روزه رفته و دلیلشم نمیدونم ولی من میخوام براش تولد بگیرم چی ب ...

بعد چی شد گمشده پیدا شد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بعد چی شد گمشده پیدا شد

نه دختره گیر داده بود که تو ممد منی عکس بده و عکس دستتو بده از این حرفا  پسره میگفت ولم کن من ممد تو نیستم عکس بدم فاطی خودم ببینه چی بعد تاپیکو قفل کردن که برن خصوصی چیزه جالبی نبود همچین 

نه دختره گیر داده بود که تو ممد منی عکس بده و عکس دستتو بده از این حرفا  پسره میگفت ولم کن من م ...

چه بی مزه سایت عجب عجایبی پیدا کرده 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من دقیق نمیدونم تا اونجا که خوندمو گفتم ولی کلا جالب نبود

ممنون

یه شب سر نزدیم مثه فشفشه ممد زد بیرون 😒

اخه بدبختی آدمام کلا دو دستن یا ممدن یا فاطی باقیم

دوستای اینان

همون بهتر ک ممد نبود این روزا رو ببینه...

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو